Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

В Новопскові стартував Байк-Фест ІІІ

Дата: 06.08.2017 00:03
Кількість переглядів: 1057

Фото без описуВже стало доброю традицією збирати байкерів на Новопсковській землі. Ця ідея виникла в молодих хлопців з села Риб'янцеве сусідньої громади ще три роки тому. З ентузіазмом, захопленням та креативом підійшли вони до організації цього свята мототехніки і в цьому році.

Сьогоднішнім ранком учасники фесту вирушили гучною колоною на Новопсков. Саме в Новопскові, 5 серпня, відбулось відкриття «Байк-Фесту ІІІ». Площу перед районним центром культури і дозвілля заполонили байки та ретро-автомобілі, власниками останніх є жителі Новопскова. Новопсковська громада гостинно зустріла учасників хлібом, сіллю та запальними піснями.

Гарний настрій перемішаний з цікавістю панував цього ранку.  Всі охоче фотографувалися, розпитували та захоплювалися майстерністю і фантазією авто- і мотовласників.

Фото без описуВласники ретро-автівок зі сцени із захопленням розповіли про свої автомобілі. Деякі з них є сімейною реліквією, разом з тим, залишаються вірними друзями своїм господарям. Від селищної ради учасники ретро-виставки отримали пам'ятні подарунки.

Байкері з різних куточків України три дні фестивалитимуть на Новопсковщині. Окрім керманичів “залізних коней” та їх пасажирів на фестиваль приїхали рок-групи та DJ.  В програмі «Байк-Фест ІІІ» конкурси, забави, концерти, вогняне шоу, купання в річці Айдар, виїзд на крейдяні пагорби.

 

Запрошуємо переглянути фоторепортаж свята від Тетяни Червенко

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь