Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Новопсковській об’єднаній громаді сьогодні виповнюється  два роки

Дата: 13.07.2017 09:03
Кількість переглядів: 982

Фото без описуПоки в державі говорять про децентралізацію, приймають відповідні закони та дискутують, окремі люди вже здійснюють реформи та господарюють на своїй землі.

В Україні першою до об'єднання пішла Новопсковська ОТГ, яка за два року свого функціонування відремонтувала й утеплила всі дитячі садочки, бореться з темрявою по всіх населених пунктах, дбає про дозвілля дітей та взялася за ремонт тротуарів і місцевих  доріг, які асфальт бачили дуже давно.

Розробили Стратегію розвитку, запровадили бюджет участі, налагодили дієве партнерство з міжнародними громадськими організаціями.

Звісно за ці два роки зроблено ще не все. Ще не вирішені всі проблеми, що накопичувалися десятиліттями. І лише спільними зусиллями можливо реалізувати задумане.

 

 

Шановні мешканці Новопсковської громади!

 Саме сьогодні, 13 липня, виповнюється два роки з моменту як було прийнято доленосне рішення депутатами Новопсковської селищної ради та Осинівської сільської ради.  Два року тому  об’єднання виглядало доволі ризикованою справою. Втім, громада ризикнула. І сьогодні про цей крок не шкодує. 

Громади йшли у невідомість, бо не було ще прийнято чимало законів, не було повного розуміння того, хто, з ким і як має об’єднуватися. Було взято на себе відповідальність за понад 12 тисяч мешканців, тому відчували всю повноту цього рішення.  Тому доводилося складно. Зараз уже легше — вже до нас їдуть з інших громад за порадами та досвідом.

День народження громади – це наше з вами спільне свято. Нам пощастило жити в чудовому краю зі славною історією. Творять історію люди, і головна заслуга у цьому – Ваша. Всіх, хто працює на підприємствах, або має власну справу, будує, ремонтує, прибирає, годує, вчить та виховує наших дітей, хто лікує нас і залучає до культурних цінностей. За два роки в нас змінилися не лише інфраструктура а й люди почали відчувати свою спроможність безпосередньо впливати на те, що планується і втілюється в життя. Реальні справи завжди важніше слів. Працюємо на результат.

Новопсковська об’єднана територіальна громада, відзначаючи свою другу річницю, сповнена надій і оптимізму на успішний розвиток, розбудову, благоустрій населених пунктів та створення оптимальних умов проживання для всіх жителів громади.

Бажаю всім мешканцям громади сил та наснаги, бо попереду ще довгий шлях. Тільки спільно крокуючи по ньому та підтримуючи один одного  ми досягнемо мети – створимо комфортне життя в успішній громаді.

 

 З повагою,

Новопсковський селищний голова                                                 Вадим Гаєв

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь