Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Сцена Міжнародного фестивалю «Золотий лелека» завойована Новопсковською малечою

Дата: 04.07.2017 09:23
Кількість переглядів: 1288

Фото без опису

     Минулих вихідних з 27 червня по 3 липня в Миколаївській області проходив ювілейний ХХ міжнародний фестиваль «Золотий лелека». Учасниками фестивалю стали близько 600 дітей з різних куточків України, а також представники з Молдови, Німеччини, Норвегії, та Сполучених Штатів Америки.

На ряду з представниками далеких країн та різних міст України гідно представили Новопсковську громаду танцювальний колектив «Фольк Модерн Стиль»  - керівник Буркацька Інна Анатоліївна.

Не просто представили, а прославили на всю Україну!  З представлених чотирьох номінацій наш танцювальний коллектив  в напруженій та чесній боротьбі здобув чотири призових місця!  Три перших місця в номінації «хореографія-соло» Дмитренко Маргарита – третя вікова категорія, Нікіфорова Анастасія – третя вікова категорія, Петяліна Софія – перша вікова категорія. Друге місце в номінації  «Хореографія третьої вікової группи». Нагороди новопсковцям вручав особисто український хореограф, лауреат трьох міжнародних конкурсів, народний артист України Григорій Миколайович Чапкіс.

До складу «Фольк Модерн Стиль» увійшли: Дмитренко Маргарита, Нікіфорова Анастасія, Петяліна Софія, Бакало Кіра, Бакало Семен, Богушева Світлана, Волкова Аріна, Загідулліна Юлія, Пишна Лілія, Савченко Поліна, Стародубцев Вадим, Стародубцев Владислав, Нікіфорова Даша, Хорошевська Ліза, хореограф Буркацька Інна Анатоліївна. Вітаємо всіх переможців та бажаємо не зупинятися на досягнутому та підкорити не один міжнародний фестиваль!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь