Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

ШАНОВНІ СПІВВЛАСНИКИ БАГАТОКВАРТИРНИХ БУДИНКІВ!

Дата: 18.08.2016 10:00
Кількість переглядів: 908

ШАНОВНІ СПІВВЛАСНИКИ БАГАТОКВАРТИРНИХ БУДИНКІВ!

Новопсковська селищна рада звертає Вашу увагу , що згідно Закону України від 14 травня 2015 року № 417- VIII « Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку» Вам необхідно створити та забезпечити функціонування об'єднань співвласників багатоквартирнирних будинків.

За рішенням співвласників усі або частина функцій з управління багатоквартирним будинком можуть передаватися управителю або всі функції - об'єднанню співвласників багатоквартирного будинку (асоціації об'єднань співвласників багатоквартирного

будинку).

Наймачі, орендарі та інші користувачі квартир та нежитлових приміщень багатоквартирного будинку можуть брати участь в управлінні багатоквартирним будинком виключно за дорученням власників таких квартир та приміщень.

Співвласники приймають рішення щодо управління багатоквартирним будинком на зборах у порядку, передбаченому в цьому законі. Якщо у багатоквартирному будинку в установленому законом порядку утворено об'єднання співвласників, проведення зборів співвласників та прийняття відповідних рішень здійснюється згідно із законом, що регулює діяльність об'єднань співвласників багатоквартирних будинків.

До повноважень зборів співвласників належить прийняття рішень з усіх питань управління багатоквартирним будинком, у тому числі про:

1) розпорядження спільним майном багатоквартирного будинку, встановлення, зміну та скасування обмежень щодо користування ним;

2)  визначення управителя та його відкликання, затвердження та зміну умов договору з управителем;

3) обрання уповноваженої особи (осіб) співвласників під час укладання, внесення змін та розірвання договору з управителем, здійснення контролю за його виконанням;

4)  визначення повноважень управителя щодо управління багатоквартирним будинком;

5) проведення поточного і капітального ремонтів, реконструкції, реставрації, технічного переоснащення спільного майна багатоквартирного будинку та визначення підрядників для виконання таких робіт;

6)  визначення дати та місця проведення наступних зборів співвласників;

7) визначення переліку та розміру витрат на управління багатоквартирним будинком.

Збори співвласників можуть скликатися ініціативною групою у складі не менше трьох

співвласників або управителем.

Повідомлення про дату та місце проведення зборів співвласників має бути вручено не пізніше ніж за 10 днів до дати проведення зборів у письмовій формі кожному співвласникові під розписку або шляхом поштового відправлення рекомендованим листом на адресу квартири або нежитлового приміщення, що належить співвласнику в цьому багатоквартирному будинку, а також має бути розміщено у загальнодоступному місці при вході до кожного під'їзду багатоквартирного будинку.

Повідомлення про проведення зборів співвласників має містити інформацію про ініціатора проведення таких зборів, дату, місце та час їх проведення, порядок денний. До повідомлення про проведення зборів співвласників можуть додаватися додаткові матеріали або інформація, що будуть розглядатися на зборах.

Управління багатоквартирним будинком управителем здійснюється на підставі договору про надання послуг з управління багатоквартирним будинком.

2.  Вартість послуг з управління багатоквартирним будинком визначається за згодою сторін та зазначається у договорі з управителем.

3.   Умови договору про надання послуг з управління багатоквартирним будинком повинні відповідати умовам типового договору, затвердженого Кабінетом Міністрів України.

4. Істотними умовами договору про надання послуг з управління багатоквартирним будинком є:

1) перелік послуг;

2) права і обов'язки сторін;

3) ціна на послуги;

4) строк дії договору.

Перелік багатоквартирних будинків, які підлягають списанню з балансу КП «Новопсковжитло»

Історичний пер.3, Айдарська вул.13, Айдарська вул.31, Айдарська вул.32, Айдарська вул.33, Гагаріна вул.2, Гагаріна вул.3, Гагаріна вул6, Гагаріна вул.7, Гагаріна вул.9, Гагаріна вул.10, Газопроводська вул.38, Газопроводська вул.42, Газопроводська вул.44, Газопроводська вул.46, Газопроводська вул.48, Магістральна вул.270, Магістральна вул.270А, Магістральна вул.270Б, Магістральна вул.270В, Магістральна вул.272, Магістральна вул.274, Магістральна вул.276, Магістральна вул.278, Магістральна вул.282, Магістральна вул.288, Магістральна вул.293, Магістральна вул.295, Магістральна вул.297,Магістральна вул.301, Магістральна вул.303, Магістральна вул.305, Набережна вул.12, Слобожанська вул.6, Слобожанська вул.8, Слобожанська вул.10, Слобожанська вул.12, Слобожанська вул.14, Слобожанська вул.16, Слобожанська вул.18, Слобожанська вул.26, Слобожанська вул.28, Слобожанська вул.30, Слобожанська вул.32, Слобожанська вул.32А, Тепличний кв.28, Тепличний кв.29, Тепличний кв.30, Тепличний кв.31, Тепличний кв.32, Тепличний кв.33, Українська вул.4, Українська вул.15, Українська вул.73, Українська вул.75, Українська вул.79, Українська вул.81, Українська вул.83, Українська вул.85, Українська вул.87, Українська вул.89, Українська вул.94, Українська вул.96.

Не стоять на балансі КП "Новопсковжитло"

Гагаріна вул.4, Партизанська вул.1, Партизанська вул.3, Партизанська вул.7, Партизанська вул.8, Українська вул.91, Слобожанська вул.4

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь