Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

В Новопсковській громаді відзначили ювілей дитячого садочка

Дата: 15.11.2016 11:33
Кількість переглядів: 981

Фото без опису11 листопада 2016 року Комунальний заклад «Дошкільний навчальний заклад ясла-садок «Ромашка» Новопсковської селищної ради»  відсвяткував 45 років   від дня заснування закладу.

       День народження – це особливий день, сповнений вітань, подарунків, щирих побажань, очікування дива. Концерт, приурочений даті, колектив ДНЗ«Ромашка» підготував з притаманною йому творчою винахідливістю. На сцені вихованці зворушливо і по-дитячому щиро показували все, чого навчилися за декілька років перебування у своїй другій домівці – співали, танцювали, розказували віршики.  Танок «Сюрприз», у виконанні ясельної групи і танок «Бабки» - старшої групи, справили особливе враження на глядачів. Танок «Бугі-вугі» змусив затанцювати усіх присутніх в залі.

45-річну історію  дитячого садка, його будні і свята проілюструвало слайд-шоу  зі старих фотографій, а під фінальну пісню глядачі «потрапили» на віртуальну екскурсію до дитсадка.

      На святі приємно було бачити усміхнені, щасливі обличчя тих, для кого стіни садочка у різний час були рідними, хто відкривав садочок, хто віддавав частинку своєї душі і серця дошкільному закладу та вихованцям. Працівники та  діти  щиро вітали ветеранів праці, сердечні слова подяки за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання висловила   завідувач, Каруна Н.В.

       Привітати весь колектив та вихованців садочка з поважною датою завітали: заступник Новопсковського селищного голови Латишева Л.А., депутат Новопсковської селищної ради Андрущенко Т.Л., член громадської організації "Осинівська" Птушко І.М., представник відділу освіти Новопсковської РДА Бураковська В.О., вихователі з різних садочків – учасники районного методичного об’єднання вихователів.

      З пісенним вітанням від батьків виступила Котова Тетяна. Зачаровував своїми мелодіями, вітаючи ювілярів, керівник музичної студії сільськогосподарського кооперативу «Слобожанський», керівник народного хору «Слобожани» - Андрющенко В.П., виступали і його вихованці, колишні випускники ДНЗ «Ромашка» - Ковальови Захар і Софія. Слова привітання та інсценівку казки підготувала завідувач І Осинівської бібліотеки-філії – Хорошевська Л.О.   Пісенними та театральними номерами потішили «винуватців» свята учні Осинівської №1 ЗОШ І-ІІ ст.

        Наприкінці ведуча висловила слова вдячності всім, хто прийшов розділити з ними хвилини радості. Особливі слова подяки прозвучали на адресу тих, хто допоміг в організації та проведенні свята: Новопсковській селищній раді, голові сільськогосподарського кооперативу «Слобожанський» Романченку М.О., підприємцям: Чорнусі О.П., Чорнусі О.І., Загідуліній О.В., Шиловій Т.Б., Бабкіній Л.А., Татарченко В.М., Татарченко А.І., керівнику сільського музею народного побуту Чорнусі О.В.

      На адресу ювілярів весь час лунали теплі слова побажання нових звершень, вдячності за належне виховання молодого покоління. Тож, як і 45 років тому, двері ДНЗ «Ромашка» сьогодні гостинно відкриті для всіх, хто прагне знань, самореалізації, бажає відчути свою значимість, здійснити свої мрії і задуми.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь