Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

ЯК МИ ДБАЄМО ЗА БЛАГОУСТРІЙ НАШОГО КРАЮ

Дата: 25.01.2017 11:43
Кількість переглядів: 944

Фото без опису Пройшли новорічні та Різдвяні свята на  рідній Новопсковщині. Ми відпочили, весело відсвяткували та з новими силами почали працювати на добробут громади. З новими силами почали розкидати сміття та непотрібні вже ялинки.

Варто тільки пройти по вулиці Українська смт. Новопсков і відкривається «мальовнича» картина, як біля вуличних урн собаки  та котики розтягують  по всьому селищу викинуті пакети з харчовими недоїдками, пусті пластикові пляшки, розбиті вщент скляні та сиротливо розкидані використані ялинки. Який це приклад дорослих для дітей?

 Добре що сама природа бореться проти такого людського свавілля  морозами, хоч на трохи відвертаючи інфекційні захворювання , а розбите скло від  пляшок може нанести непоправимої шкоди здоров’ю людини.

Новопсковська селищна рада прохає всіх мешканців громади  дбати про чистоту, красоту наших місць. Хто як не ми?! Для цього так небагато потрібно: виносити сміття в контейнери , а не залишати біля доріг селища та сіл,  на березі річок, які потім омивають  своєю водою, в якій  купаємося, риболовимо, відпочиваємо , відпрацьовані памперси , харчові відходи, пляшки , не засмічувати лісові насадження.

За послугою по вивезенню будівельних відходів прохаємо звертатися  в КП «Новопсковжитло» за телефоном 2-47-65; 0955496947

Щодо ялинок та гілля визначаємося  з розміщенням по багатоквартирним будинкам: вул. Українська у дворах будинків № 15; № 73; № 79; вул. Гагаріна та Айдарська біля Гагаріна №9 та Айдарська №13а; вул. Слобожанська- біля ГРП та буд.№ 18  вул. Газопроводська – біля буд. № 44; вул. Магістральна , квар. Тепличний та  приватний сектор біля контейнерів ТПВ. Звертатися в КП «Новопсковблагоустрій» за телефоном 0666911380

З 23 січня 2017 року інспектором з благоустрою в Новопсковській селищній громаді працює Петрушов Роман Володимирович.

 Правила благоустрою території Новопсковської селищної територіальної громади є нормативно-правовим  регіональним актом, за невиконання якого передбачені адміністративні  стягнення.

        Дякуємо за  порозуміння та сподіваємося на плідну співпрацю з примноження надбання громади.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь