Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Відбувся відкритий чемпіонат з гирьового спорту "Старт до чемпіонства"

Дата: 25.04.2017 11:44
Кількість переглядів: 855

22 квітня 2017 року Новопсковський селищний будинок культури на один день перетворився на центр гирьового спорту як Фото без описуЛуганської області, так і всієї східної частини України. На відкритий чемпіонат з гирьового спорту «Старт до чемпіонства 2017» прибуло майже 80 учасників із 13 команд, а саме представники Білокуракинського, Старобільського, Новоайдарського, Сватівського, Новопсковського районів Луганської області та команда «Юність» Харківської області.

 Після напруженого очікування офіційного старту під звуки енергійної «Україна вперед!», запального танцю дівчат Фото без описухореографічного колективу «Рандеву»(керівник Анастасія Буткова) та чарівного співу ансамблю «Юніор-бомонд»(керівник Шморгун Наталія) дійство почалося. Після останніх акордів державного гімну гостей та учасників змагань привітали  голова Новопсковської селищної ради Гаєв Вадим Вікторович та заступник голови Новопсковської райдержадміністрації Скороход Олександр Олексійович.

Все готово для проведення. В залі відчувається легка напруга. Всі спортсмени хвилюються за свої виступи. Перша зміна учасників. Хлопці змагаються в першій вправі двоборства – поштовху. Старт. Судді на помостах чітко фіксують результати підйомів на електронному табло. Все вдається. Радісно бачити діточок з гирями вагою 8 кілограм, які вправно виконують підйоми та боряться за перемогу. З кожною зміною учасників напруга в залі зменшується, а настрій підіймається. Це наше майбутнє, яка вже сьогодні тішить нас. Спортсмени змінювали на Фото без описупомостах одне одного, а вага гирь зі зміною вікової категорії зростала. Після хлопців на помости вийшла прекрасна половина людства – жінки. Дуже вправно виконуючи вправу ривок, деякі з них зуміли здивувати навіть самих сильних чоловіків. Завдяки великій кількості учасників змагань, конкуренція була дуже великою, а перемогу змогли отримати найсильніші. Після закінчення проведення змагань всіх переможців та призерів нагородили грамотами, медалями, вимпелами, блокнотами Новопсковської громади, а переможці отримали футболки з сиФото без описумволікою гирьового спорту.

Організація змагань була забезпечена спільними зусиллями Новопсковської селищної ради та  Новопсковської райдержадміністрації. Успішне ж проведення цього свята відбулося завдяки зусиллям молоді, яка живе сподіваннями на подальший розвиток здорового способу життя та докладає багато зусиль для популярізації гирьового спорту.

Завдяки проведенню таких заходів є надія на те, що жителі громади долучаться до різноманітних спортивних заходів для усіх верств населення.

 

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь