Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

У селі Макартетине скоро з’явиться вуличне освітлення 

Дата: 15.11.2016 11:57
Кількість переглядів: 1269

Фото без описуЗавершується реконструкція вуличного освітлення за інноваційними технологіями в селі Макартетине. На існуючі опори вже встановлені сучасні світильники з LED-лампами придбані за кошти державної субвенції на розвиток інфраструктури обєднаних територіальних громад. Зараз узгоджуються технічні умови по підключенню вуличного освітлення до  діючих електромереж.

Моніторинг, проведений серед жителів сіл Новопсковської громади, одноголосно показав, що необхідно  освітити вулиці наших сіл із застосуванням нового покоління світлотехнічного енергозберігаючого обладнання. Адже всі наші мешканці розуміють, що освітлення вулиць сприятиме профілактиці правопорушень в підлітковому молодіжному середовищі, безпеці життя населення та в першу чергу дітей, так як їм доводиться ходити зі школи в темний час доби по проїжджій частині  дороги. 

Нагадаємо, що в Новопскові на вулицях Магістральній, Газопроводській, Урожайній та кварталі Тепличний вже відновлено вуличне освітлення. Комунальним підприємством «Новопсковжитло» продовжується встановлення найсучаснішого світлодіодного освітлення.

Сьогодні реалізується Проект "Нове будівництво вуличного освітлення за інноваційними технологіями в Осинівській сільській раді. Встановлення фотомодулей на опорі" вартістю 1 млн 380 тис.грн, який фінансується з Державного фонду регіонального розвитку. Підрядником робіт визначено КП "Новопсковжитло". Селищна рада вже  відвела земельні ділянки під опори, на яких незабаром почнуть встановлювати фотомодулі. Перші фотомодулі вже в Новопскові, опорисьогодні прибудуть до громади. Роботи планують завершити до кінця 2016 року.

В 2016 році було реалізовано проект по освітленню головної вулиці села Осинове.  По вул.Слобожанській було встановлено 12 фотомодулів на опорі. Реалізація даного проекту була запланована ще наприкінці 2015 року громадою за участі громадської організації «Осинівська», Новопсковської селищної ради та Проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду».

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь