Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

ГО "Моя Новопсковщина" та ПРООН запрошують до участі в конкурсі для виконання будівельних робіт підрядників з Луганської області

Дата: 06.09.2017 12:56
Кількість переглядів: 1299

1. Громадська організація «Моя Новопсковщина» та Програма розвитку ООН цією об’явою запрошують підрядників з доброю репутацією, які мають сертифікованих виконробів та, за наявності ліцензій на виконання відповідних будівельних робіт (що тендерним комітетом буде вважатися як перевага), надати запечатані цінові пропозиції для виконання робіт у межах мікропроекту «Створення Центру надання адміністративних послуг Новопсковської селищної ради Новопсковської ОТГ Луганської області. Капітальний ремонт частини нежитлової будівлі: ремонтно-будівельні роботи, пожежна сигналізація, водопровід та каналізація, вентиляція та опалення, електромонтажні роботи, зовнішня каналізація.

2. Підрядники повинні мати досвід проведення ремонтно-будівельних робіт на об’єктах подібного або вищого рівня складності.

3. Тендерну документацію можна безкоштовно отримати за такою адресою: пров.Історичний б.2 смт.Новопсков Новопсковського району Луганської області, або завантажити за цим посиланням в електронному вигляді в форматі Microsoft Word.

Пропозиції повинні залишатися чинними впродовж 60 (шістдесяти) днів з дати розкриття конкурсних пропозицій й повинні бути в запечатаному вигляді доставлені за вищенаведеною адресою не пізніше 12:00 10 вересня 2017 року, після чого учасникам буде повідомленно про час та місце проведення тендеру. Пропозиціі будуть розкриті в присутності наявних учасників тендеру. Конкурсні пропозиції, надані пізніше встановленого терміну, не приймаються й повертаються учасникам тендеру нерозкритими.

4. Зацікавлені підрядники можуть отримати додаткову інформацію за адресою, зазначеною вище, за телефоном: + 38-050-857-88-58 або e-mail p.egor138@gmail.com

 

Джерело -  ГО "Моя Новопсковщина"


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь