Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

В усіх селах Новопсковської громади незабаром стане світліше

Дата: 07.11.2016 14:27
Кількість переглядів: 1033

Перші фотомодулі вже в Новопскові. Проект "Нове будівництво вуличного освітлення за інноваційними технологіями в Осинівській сільській раді. Встановлення фотомодулей на опорі" на суму 1 млн 380 тис.грн фінансується з Державного фонду регіонального розвитку згідно розпорядженням Кабінету Міністрів України від 11.05.2016 № 362-р (зі змінами).

По проекту визначено підрядну організацію виконавця робіт, договір з підрядником, а це КП "Новопсковжитло", вже підписано. Селищна рада вже  відвела земельні ділянки під опори, на яких незабаром почнуть встановлювати фотомодулі.  Роботи планують завершити до кінця 2016 року.

   Моніторинг, проведений серед жителів сіл Новопсковської громади, одноголосно показав, що необхідно  освітити вулиці наших сіл із застосуванням нового покоління світлотехнічного енергозберігаючі обладнання. Адже всі наші мешканці розуміють, що реалізація проекту сприятиме профілактиці правопорушень, підлітковому молодіжному середовищі, безпеці життя населення, та в першу чергу дітей, так як їм доводиться ходити з школи в темний час доби по проїжджій частині  дороги. 

  Вуличне освітлення завжди відігравало значну роль, воно виконує одночасно безліч функцій: убезпечує транспортний та пішохідний рух, робить середовище більш затишним та естетичним. Якісне вуличне освітлення підвищує продуктивність зорового апарата людини та істотно впливає на зниження числа дорожньо-транспортних пригод. Виявлено, що загальна кількість ДТП може бути зменшена на 30% завдяки вуличному освітленню, а число подій на дорогах державного значення та у зонах особливої небезпеки (наприклад, на перехрестях) - на 45%.

     Правильно сплановане, якісне вуличне освітлення також сприяє запобіганню злочинних дій. Практика показує, що злочини проти власності в основному відбуваються в темних місцях, де зловмисники почувають себе найбільше комфортно, а потенційні жертви практично безпомічні. 

   Наводимо місця встановлення опор. Фото без опису

 

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь