Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Відновили місток «полутрубка»

Дата: 27.07.2016 14:41
Кількість переглядів: 882

На прохання мешканців села Осинове, які проживають під горою Пристін, відремонтувати місточок, що з’єднує село з Новопсковом, були виконані відновлюванні роботи. Ініціювала ремонт Новопсковська селищна рада, голова Вадим Вікторович Гаєв повідомив у соцмережах про «толоку» і запросив всіх, у кого є можливість, долучитися до роботи.

У придбанні необхідних матеріалів допомогли Галига Станіслав Максимович, Полєнов Анатолій Яковлевич, Юрій Анатолійович та Анатолій Юрійович Дєточки - фермери з с.Соснівка. Надавали техніку з ТОВ «Агрофірма «Закотненська», КП «Новопсковжитло». Близько двох десятків жителів села Осинове брали участь у реконструкції «полутрубки». Найактивніше Іван Анатолійович Бухов, який до того ж і власний інструмент використовував під час ремонту, зварювальний апарат, газовий різак. Також плідно попрацювали Анатолій Григорович Потапенко, Василь Дмитрович Омельченко, Олександр Павлович Калініченко, Юрій Іванович Бурдін, Григорій Сергійович Сліпцов, Микола Іванович Оніщенко, Олександр Олександрович Токарєв, Микола Євгенович Хіміч – староста сіл Осинове, Ікове, Тев’яшеве, Хворостяне.

Ця «толока» - яскравий приклад того, як маючи бажання та підтримку активних жителів можливо зробити безліч важливих та корисних справ на користь громади.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь