Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

18 листопада відбудеться продовження шістнадцятої сесії

Дата: 16.11.2016 14:45
Кількість переглядів: 794

Порядок денний продовження шістнадцятої сесії

Дата проведення - 18.11.2016 року  на 11 годину

Місце проведення -  адміністративна будівля Новопсковської селищної ради, смт Новопсков, вул. Шкільна,3

1.Звіт про виконання бюджету Новопсковської селищної ради за 9 місяців 2016 року.

2. Про затвердження штатного розпису працівників комунального закладу  ДНЗ «Світлячок» (в новій редакції).

3. Про затвердження внесення змін до штатного розпису ДНЗ «Дзвіночок».

4. Про внесення змін до штатного розпису Селищного будинку культури.

5. Про внесення змін до бюджету Новопсковської селищної ради на 2016 рік.

6.Про преміювання працівників культури територіальної громади.

7. Про припинення гр. Плотнікову Юрію Володимировичу права користування земельною ділянкою для городництва.

8. Про надання дозволу гр. Вагінову Сергію Вікторовичу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

9. Про надання дозволу гр. Вагінову Сергію Вікторовичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки,  для ведення особистого селянського господарства.

10. Про надання дозволу гр. Верьовкіній Тамарі Андріївні, гр. Верьовкіну Андрію Леонтійовичу, гр. Верьовкіну Володимиру Леонтійовичу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

11. Про надання дозволу гр. Попович Олексію Олексійовичу, гр. Попович Євгенію Олексійовичу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

12. Про надання дозволу гр. Музикі Валентині Іванівні на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

13. Про надання дозволу гр. Кулікову Роману Володимировичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  для індивідуального садівництва.

14. Про надання дозволу гр. Трухальову Миколі Миколайовичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  для будівництва індивідуальних гаражів.

15. Про внесення змін в рішення № 13/26 від 22.09.2016р. «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва індивідуальних гаражів у власність гр. Губан Т.С.».

16. Про проведення експертно-грошової оцінки земельної ділянки гр. Ільїнову Олексію Вікторовичу для будівництва і обслуговування будівель торгівлі.

17. Про припинення права користування земельною ділянкою  для ведення особистого селянського господарства  Сінцову Ю.В.

18. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд у власність Федоренко М.О.   

19. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в оренду  Ємановій В.І.

20. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність Пшеничній О.Є.

21. Про внесення змін до рішення 83/24 від 07.08.2015 р.

22. Про внесення змін до рішення 83/25 від 07.08.2015 р.

23. Про внесення змін до рішення 8/39 від 21.04.2016 р. «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Непокритій К.А».

24. Про внесення змін до рішення 8/34 від 21.04.2016 р. «Про  надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі на місцевості гр. Крупі М.І.».

25. Про внесення змін до рішення 8/33 від 21.04.2016 р. «Про  надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі на місцевості гр. Крупі Н.І.».

26. Про внесення змін до рішення 8/37 від 21.04.2016 р. «Про  надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі на місцевості гр. Крупі М.І.».

27. Про внесення змін до рішення 8/38 від 21.04.2016 р. «Про  надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі на місцевості гр. Крупі Н.І.».

28. Про внесення змін до рішення 13/60 від 22.09.2016 р. «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в оренду гр. Романченко М.О.».

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь