Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

З самого малечку привчають до безпечного життя

Дата: 11.04.2017 15:50
Кількість переглядів: 834

Фото без описуЗ 3 по 7 квітня в дошкільному навчальному закладі «Теремок» Новопсковської селищної ради було проведено Тиждень безпеки життєдіяльності дітей.

«На проблему безпеки дітей не може бути іншого погляду, як на проблему гостру, важливу, що вимагає чітких, скоординованих дій освітян, батьків, працівників різних служб і відомств. Нажаль, щорічна статистика показує зростання числа подій, в яких страждають діти. Це пожежі в житлових будинках, аварій на дорогах, пригоди з дітьми в будинку, на вулиці. Саме тому, основним пріоритетом в роботі нашого дошкільного закладу є охорона життя та здоров’я дітей, організація їх безпечної життєдіяльності та навчання дітей основам безпеки життєдіяльності» - наголошує завідувач ДНЗ  Ганна Оганезова.

Відповідальна за проведення Тижня – вихователь-методист Олена Скалаух. Вихователі всіх груп провели цікаві заняття по безпеці життя у вигляді організованої колективної гри у приміщенні або на дворі, спільного складання казки на основі засвоєних знань, відтворення засвоєного в малюнку та аплікації.Фото без опису

Також для дітей та працівників закладу був проведений захід з протипожежної небезпеки. Цей захід провела музичний керівник Світлана Заколодна, яка пройшла навчання з інформування про мінну небезпеку (ІМН) та отримала відповідний  сертифікат.

11 квітня 2017 року до садочка  були запрошені працівники ГУ ДСНС, які провели навчання та ознайомили дітей з обладнанням пожежного автомобілю й його функціями. Всі діти були в захваті від практичних дій пожежників із задоволенням та цікавістю тримали власноруч пожежне обладнання.

Сподіваємося і надалі на плідну співпрацю з працівниками Новопсковського ГУ ДСНС . Бережіть себе та свою родину.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь