Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Оголошення для жителів села Осинове

Дата: 19.06.2018 12:48
Кількість переглядів: 1009

Фото без описуНа прохання мешканців села Осинове і для зручності жителів спеціаліст по роботі з абонентами КП «Новопсковжитло» буде вести роботу з укладення договорів з населенням в селі Осинове (в адміністративній будівлі по вул. Слобожанський людей, 3а) щопонеділка і щосереди починаючи з  25 червня  до 15 липня 2018 року включно.

Для укладення договору з собою мати паспорт та ідентифікаційний код. Термін дії договору 1 рік з автоматичною пролонгацією по закінченню дії договору протягом місяця. Бланк договору завантажити ТУТ.  

 Довідки за телефонами: 0661799362, 0970336282, 0646324765.

Після заключення договорів новий графік вивезення побутових відходів (з періодичністю - раз на тиждень) буде узгоджуватись зі старостою села Миколою Хімічем і доведений до відома жителів села в різний спосіб (оголошення в найбільш скупчених місцях, в газетах, на офіційному сайті селищної ради, в фейсбуці).

Нагадаємо, що з березні поточного року розпочалося обговорення відповідного регуляторного акту  і в травні 2018 року рішенням Новопсковської селищної ради  №42/37 від 24.05.2018р. було  затверджено тариф  на послуги з вивезення твердих побутових відходів з села Осинове (11,77 грн на 1 особу).

За наявними договорами з жителями села Осинове вивезення побутових відходів спецтехнікою КП «Новопсковжитло» вже здійснюється. Однак, ще не всі уклали договори і пакети зі сміттям створюють несанкціоновані звалища на вулицях села. Це тягне за собою адміністративну відповідальність і на порушників правил благоустрою інспектором селищної ради будуть накладатися штрафи. 

Поважайте оточуючих, не кидайте сміття аби де. Адже 11 гривень на місяць - це невелике ціна за чисте, доглянуте мальовниче село Осинове!

КП «Новопсковжитло»

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь