Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Про конкурсний відбір суб’єктів малого і середнього підприємництва, яким буде надано з обласного бюджету часткову компенсацію відсоткових ставок за кредитами для реалізації їх проектів

Дата: 15.08.2018 08:55
Кількість переглядів: 766

Луганська обласна державна адміністрація оголошує конкурсний відбір суб’єктів малого і середнього підприємництва, яким буде надано з обласного бюджету часткову компенсацію відсоткових ставок за кредитами для реалізації їх проектів.

Компенсація здійснюється в рамках реалізації Регіональної цільової програми розвитку та підтримки малого і середнього підприємництва на 2018-2020 роки, відповідно до Порядку використання коштів обласного бюджету, передбачених на часткову компенсацію відсоткових ставок за кредитами, що надаються на реалізацію проектів суб’єктів малого і середнього підприємництва, затвердженого розпорядженням голови обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації від 26.10.2017 № 768, зареєстрованого у Головному територіальному управлінні юстиції у Луганській області 16.11.2017 за № 126/1726 (далі – Порядок).

Оголошення про проведення конкурсного відбору та Порядок використання коштів обласного бюджету, передбачених на часткову компенсацію відсоткових ставок за кредитами, що надаються на реалізацію проектів суб’єктів малого і середнього підприємництва, розміщені на офіційному сайті облдержадміністрації (банер «Конкурс проектів суб’єктів підприємництва») та веб-сторінці Департаменту у розділі «Підприємництво» (підрозділ «Конкурс проектів суб’єктів МСП») за посиланням.

Термін прийому документів для участі в конкурсному відборі: з 08.08.2018 до 17:00 21.09.2018.

Місце прийому документів: Департамент економічного розвитку, торгівлі та туризму облдержадміністрації, кімн. 506, проспект Центральний, 59, м. Сєвєродонецьк.

Час прийому документів: з 8-30 до 17-30 (перерва з 12-30 до 13-15) крім суботи та неділі.

Місце проведення конкурсу: Луганська обласна державна адміністрація, м. Сєвєродонецьк, просп. Центральний, 59, мала зала засідань (2-ий поверх).

Дата проведення конкурсу: 10.10.2018.

Контактні дані особи, відповідальної за прийняття документів: Самойлова Олена Анатоліївна, тел. (06452) 4-22-50; e-mail: pidpr_ec@ukr.net.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь