Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Новопсковський селищний будинок культури запрошує до творчої співпраці

Дата: 03.04.2017 16:03
Кількість переглядів: 948

Ірина Кондратюк, директор комунального закладу "Селищний будинок культури смт Новопсков", нещодавно повернулася з обласного семінару для керівників закладів культури, організованому управлінням культури, національностей та релігій Луганської облдержадміністрації, Луганським обласним центром народної творчості, Сватівською РДА. Про те, що обговорювали, які йдуть зміни, а головне - які робимо кроки на шляху їх впровадження розповідає Ірина Миколаївна:

"Про особливості роботи закладів культури в умовах децентралізації, проблеми та шляхи їх вирішення розповів директор Луганського відокремленого підрозділу Установи «Центр розвитку місцевого самоврядування» - Ігор Агібалов. Його виступ викликав дуже жваве обговорення серед учасників семінару. Ігор Володимирович дуже цікаво та широко розкрив тему свого виступу та відповів на всі питання аудиторії семінару.

Олена Деркач, начальник відділу культури Сватівської райдержадміністрації розповіла про інноваційні підходи в роботі клубних закладів Сватівського району та закликала до співпраці та обміну досвідом представників галузі культури інших міст та районів Луганської області.

 

Директор Луганського обласного центру народної творчості - Ірина Дячук  розкрила тему особливостей відзначення державних свят і урочистостей зважаючи на сьогодення. Вона розповіла про державні стандарти та вимоги українського законодавства до відзначання пам’ятних дат і державних свят та навела дуже яскраві приклади роботи Луганського обласного центру народної творчості з організації даних заходів.

Сьогодні  існує нове бачення розвитку культурного осереддя в умовах реформи децентралізації. Фактично, це м’який перехід від звиклого для минулих років будинку культури до комплексного сільського культурного закладу нового типу. Суть полягає в тому, щоб наш заклад став місцем, яке приваблюватиме, як дітей, так і дорослих.

Саме з цією метою Новопсковський селищний Будинок культури  запрошує до співпраці  талановитих людей різноманітних напрямків: спорт, музика, спів, живопис, тату, майстрів та майстринь декоративно прикладного мистецтва, кулінарія, фото, відео, та інших креативних індустрій, які бажають поділитися своїми знаннями та творчим досвідом задля культурного розвитку і духовного збагачення Новопсковської громади. Різноманітність жанрів необмежена".

З пропозиціями звертатися до адміністрації КЗ «Селищний будинок культури смт Новопсков», який розташований за адресою: смт Новопсков, вул.Шкільна б. 15 б, або за телефонами: 2-18-17, 066 025 69 88.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь