Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Перші результати співпраці: енергоефективність і комфорт для осинівських дітей

Дата: 16.02.2017 16:42
Кількість переглядів: 841

Сьогодні підрахували: на опалення Осинівської школи №1 і ДНЗ "Ромашка" в січні 2017 року було спожито природного газу на 1300 куб.м менше в порівнянні з 2016 роком.

Так склалося, що дитячий садок «Ромашка» в селі Осинове опалюється разом з Осинівською загальноосвітньою школою № 1 І-ІІ ст. В них спільна топкова з двома газовими котлами.

Фото без описуКерівниками цих навчальних закладів нещодавно проведено підрахунок витраченого газу на опалення закладів. Встановили, що за січень 2017 року в порівнянні з 2016 роком спожито природного газу на 1300 куб.м менше.

Варто зазначити, що цієї економії досягли не за рахунок зменшення середніх температур в приміщеннях. Середня температура в школі 18 градусів, це попри втрати тепла через не утеплену будівлю, старі вікна (встановлені ще в далекому 1975 році). справжню цьогорічну морозну зиму.

Стартом процесу енергоефективності та енергозбереження передувала спільна робота громади і району: модернізували обладнання шкільної топкової та утеплили зовнішні стіни будівлі садочка. А саме: в грудні 2016 року в шкільній топковій встановили другий сучасний газовий котел марки «Маяк 100» замість застарілого. Новий котел і до нього потужний циркуляційний насос було придбано відділом освіти Новопсковської райдержадміністрації. Новопсковською селищною радою в 2016 році було проведено утеплення фасаду ДНЗ "Ромашка" за кошти бюджету розвитку селищної територіальної громади.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь