Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Про скликання двадцять четвертої сесії Новопсковської селищної ради

Дата: 08.05.2017 16:48
Кількість переглядів: 848

Відповідно до розпорядження селищного голови від 08.05.2017 №48-о "Про скликання двадцять четвертої сесії  Новопсковської  селищної ради сьомого скликання"  18 травня 2017 року відбудеться чергова двадцять четверта сесія селищної ради сьомого скликання. Пленарне засідання буде розпочато о 14-й годині в адміністративній будівлі селищної ради за адресою с. Осинове, вул. Слобожанська, 3а.

На розгляд двадцять четвертої сесії селищної ради сьомого скликання  наступні питання:

1. Про затвердження кошторисної документації по капітальному ремонту асфальтобетонного покриття доріг Новопсковської селищної територіальної громади

2. Про затвердження кошторисної  документації по капітальному ремонту приміщень одноповерхової будівлі  ДНЗ «Світлячок»

3. Про внесення змін до Програми соціально-економічного розвитку Новопсковської селищної територіальної громади на 2017 рік

4. Про  безоплатну передачу комунального майна територіальної громади смт.Новопсков  комунальному підприємству «Новопсковжитло»

5. Про внесення змін до бюджету Новопсковської селищної територіальної громади на 2017 рік

6. Про затвердження акту приймання – передачі

7. Про внесення змін до рішення від 24.12.2015 р. №1/26 «Про утворення виконавчого комітету Новопсковської селищної ради, визначення  його чисельності та затвердження складу»

8. Про направлення Новопсковського селищного голову на навчання до  Національної академії державного управління  при Президентові України (м. Київ)

9. Про укладання договору оренди

10. Про надання дозволу гр. Дмитренко Клавдії Степанівні на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: смт. Новопсков вул. Магістральна, 49.

11. Про надання дозволу гр. Бондар Миколі Івановичу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: смт. Новопсков вул. Весняна, 26.

12. Про надання дозволу гр. Могильній Світлані Олександрівні на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства у власність за адресою: смт. Новопсков вул. Садова, 75.

13. Про надання дозволу гр. Верховод Галині Петрівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) у власність за адресою: смт. Новопсков вул. Новорозсошанська, 104.

14. Про припинення гр. Скіпі Тетяні Федорівні права користування земельною ділянкою для городництва  за адресою: смт. Новопсков вул. Новорозсошанська, 102.

 

15. Про надання дозволу гр. Верховод Галині Петрівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність за адресою: смт. Новопсков вул. Новорозсошанська, 104.

16. Про надання дозволу гр. Деревянко Валентині Анатоліївні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність.

17. Про надання дозволу гр. Потапенку Дмитру Романовичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства за адресою: смт. Новопсков вул. Б.Хмельницького, 97а.

18. Про надання дозволу гр. Плясулі Сергію Сергійовичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального садівництва у власність за адресою: смт. Новопсков вул. Михайла Коцюбинського, б/н.

19. Про надання дозволу гр. Плясулі Сергію Сергійовичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального дачного будівництва у власність за адресою:  смт. Новопсков вул. Михайла Коцюбинського, б/н.

 

20. Про надання дозволу гр. Плясулі Сергію Сергійовичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва індивідуального гаража у власність за адресою:  смт. Новопсков вул. Ювілейна, б/н.

21. Про надання дозволу гр. Ковальвій Світлані Олександрівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва індивідуального гаража у власність за адресою:  смт. Новопсков вул. Українська, б/н.

22. Про надання дозволу гр. Престінському Павлу Олександровичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва індивідуального гаража у власність за адресою:  смт. Новопсков вул. Українська, б/н.

23. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Кочкіну Миколі Васильовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою: смт. Новопсков вул. Б.Хмельницького, 102.

24. Про передачу у приватну власність гр. Кочкіній Ользі Миколаївні земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: смт. Новопсков вул. Б.Хмельницького, 102.

25. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Дубовому Володимиру Іллічу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою: смт. Новопсков вул. Виноградна, 30.

26. Про передачу у приватну власність гр. Романенку Андрію Володимировичу земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: смт. Новопсков вул. Виноградна, 30.

27. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) ФОП Савченку О.О. для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості та надання дозволу про проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки  за адресою: смт. Новопсков вул. Магістральна, 68.

28.  Про припинення права оренди земельної ділянки гр. Брюховецькому Олександру Івановичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: смт. Новопсков вул. 8-Березня, 54.

29. Про передачу у приватну власність гр. Брюховецькому Івану Миколайовичу земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: смт. Новопсков вул. 8-Березня, 54.

30.  Про поновлення договору оренди земельної ділянки фізичній особі-підприємцю Вінніку Сергію Анатолійовичу для будівництва та обслуговування будівель торгівлі за адресою: смт. Новопсков вул. Шкільна, б/н.

31.  Про передачу земельної ділянки в оренду фізичній особі-підприємцю Климцю Василю Григоровичу для будівництва та обслуговування будівель торгівлі за адресою: смт. Новопсков вул. Українська, 100а.

32. Про внесення змін до рішення № 18/23 від 23.12.2016 року «Про надання дозволу гр. Солодкому Валерію Сергійовичу, гр. Дмитрієвій Світлані Іванівні на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)»  за адресою: смт. Новопсков вул. Магістральна, 154.

33. Про внесення змін до рішення № 13/30 від 22.09.2016 року «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва індивідуальних гаражів у власність гр. Тіщенко Катерині Іванівні» за адресою: смт. Новопсков вул. Гагаріна, б/н.

34.  Про передачу земельної  ділянки Управління пенсійного фонду України в Новопсковському районі Луганської області з комунальної власності площею 0,0630 га за адресою: смт. Новопсков вул. Айдарська, 13 до земель державної власності.

35.  Про передачу земельної  ділянки Управління пенсійного фонду України в Новопсковському районі Луганської області з комунальної власності площею 0,0060 га за адресою: смт. Новопсков вул. Айдарська, 13 до земель державної власності.

36. Про припинення права користування  земельною ділянкою для ведення особистого селянського господарства гр.  Коробки Михайла Михайловича за адресою: с. Хворостяне

37. Про припинення права оренди земельної ділянки будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Строгіної Юлії Володимирівни за адресою: с. Осинове, вул. Гагаріна, буд. 2

38. Про припинення права оренди земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Строгіної Юлії Володимирівни за адресою: с. Осинове, вул.  Гагаріна, буд. 2

39. Про припинення права користування земельної ділянки будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Джанахай Любові Андріївни за адресою: с. Осинове, вул.  Слобожанська, буд. 18а

40. Про припинення права оренди земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Котова Геннадія Володимировича за адресою: с. Осинове (по дорозі на Криничний)

41. Про припинення права користування земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Котова Геннадія Володимировича за адресою: с. Осинове (по дорозі на Криничний)

42. Про припинення права оренди земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства  гр. Романченка Миколи Миколайовича за адресою: с. Осинове, вул.  Гагаріна, буд. 106

43. Про припинення права оренди земельної ділянки будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Романченка Миколи Миколайовича за адресою: с. Осинове, вул.  Гагаріна, буд. 106

44. Про надання дозволу гр. Білянській Раїсі Іванівні на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) у власність за адресою:  с. Осинове, вул. Підгорна, буд. 59

45. Про надання дозволу гр. Камишанову Миколі Петровичу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) у власність за адресою:  с. Осинове, вул. Гагаріна, буд. 68

46. Про надання дозволу гр. Ковальову Миколі Федоровичу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) у власність за адресою:  с. Осинове, вул. Лісна, буд. 52

47. Про надання дозволу гр. Білянській Ірині Володимирівні на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) у власність за адресою:  с. Осинове, вул. Слобожанська, буд. 18

48. Про надання дозволу гр. Крупі Миколі Павловичу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) у власність за адресою:  с. Тев’яшеве, вул. Тев’яшева, буд. 2

49. Про надання дозволу гр. Дудці Олександру Олександровичу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) у власність за адресою:  с. Осинове, провул. Гагаріна, буд. 6а.

50. Про надання дозволу гр. Дурнєву Олександру Вікторовичу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) у власність за адресою:  с. Осинове, вул. Слобожанська, буд. 248.

51. Про надання дозволу гр. Сивоконь Наталії Федорівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність за адресою: с. Осинове, вул. Слобожанська (біля будинку 129).

52. Про надання дозволу гр. Джанахай Любові Андріївни на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність за адресою: с. Тев’яшеве, вул. Тев’яшева

53. Про надання дозволу гр. Дурнєву Олександру Вікторовичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність за адресою: с. Осинове, вул. Слобожанська, буд. 248.

54. Про надання дозволу гр. Котовій Тетяні Олександрівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність за адресою: с. Осинове (по дорозі на Криничний).

55. Про надання дозволу гр. Котовій Тетяні Олександрівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для городництва в оренду за адресою: с. Осинове, вул. Вишнева, буд. 92а.

56. Про надання дозволу гр. Буткову Миколі Кононовичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) у власність за адресою: с. Хворостяне, вул. Хворостяна, буд. 34а.

57. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Ємановій Валентині Іванівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) у власність за адресою: с. Осинове, вул. Кольцева, буд.65

58. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Мордовцеву Володимиру Івановичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) у власність за адресою: с. Осинове, вул. Слобожанська, буд. 128

59. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Майбороді Валерію Івановичу для ведення особистого селянського господарства у власність за адресою: с. Тев’яшеве

60. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Онищенку Миколі Івановичу для ведення особистого селянського господарства у власність за адресою: с. Осинове, вул. Підгорна, буд. 22Б

61.  Про передачу у власність земельної  ділянки гр. Романченко Тетяні Валентинівні для ведення особистого селянського господарства за адресою: с. Осинове, вул. Гагаріна, буд. 106

62.  Про передачу у власність земельної  ділянки гр. Романченко Тетяні Валентинівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  (присадибна ділянка)за адресою с. Осинове, вул. Гагаріна, буд. 106

63. Про внесення змін до рішення № 9/40 від 19.05.2016 року «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Котовій Т.О.» для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: с. Осинове, вул. Вишнева, буд. 92а

64. Різне.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь