Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Новопсковський селищний голова звернувся до профільних міністерств щодо  врегулювання питання електропостачання громади

Дата: 21.06.2016 17:18
Кількість переглядів: 1019

Повний текст офіційного звернення Новопсковського селищного голови до Міністра енергетики та вугільної промисловості України, до Національній комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг та до заступника міністра  з питань окупованих територій Туки Г.Б.:

«Новопсковська селищна рада стала заручником ситуації, яка склалася в Луганській області. Державна казначейська служба України зобов'язала проводити розрахунки з ТОВ «ЛЕО»  за спожиту електрику за умови перереєстрації його на території підконтрольній українській владі. Через це Новопсковська селищна рада опинилася під загрозою відключення від електроенергії за несплату. У лютому 2016р. до селищної ради, а також до комунальних установ почали приходити попередження від ТОВ «ЛЕО» щодо відключення об’єктів від електропостачання через існуючу заборгованість. Перші відключення почалися вже в березні.

 «ЛЕО» є основним постачальником електроенергії на Луганщині. Кошти на балансі селищної ради є для розрахунку з «ЛЕО», але казначейство не пропускає платежі. Цим і викликані відключення електрики на території Новопсковської громади.

У списку на відключення від електропостачання  адмінбудівля Новопсковської селищної ради, а адміністративна будівля Осинівської сільської ради вже без світла. Існує загроза відключення від електропостачання комунальних підприємств, медичних і освітніх установ громади.

У якості альтернативи Новопсковська селищна рада подала до суду на Державне казначейство з вимогою оплатити платіжні доручення.

 Терміново прошу Вас особисто втрутитися в критичну ситуацію, яка склалася в Новопскові в зв'язку з загрозою відключення від енергопостачання бюджетних установ та комунальних підприємств районного центру.

З повагою, Селищний голова                                                    В.В. Гаєв»

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь