Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Сьогодні 25 травня в Новопсковській селищній раді відбувся Форум місцевого розвитку

Дата: 25.05.2017 17:34
Кількість переглядів: 1020

Фото без описуВідкриваючи засідання радник ПРООН Ганна Борова розповіла учасникам Форуму про стан співробітництва ПРООН із Новопсковською громадою. 

Учасники Форуму обговорили, внесли корективи  та затвердили відібрані проектні пропозиції від громадських організацій «Моя Новопсковщина» та «Осинівська», а також мікропроекти від активних ініціативних груп Новопсковської громади.

Які проекти будуть відібрані конкурсною комісією ПРООН незабаром дізнаємося. А поки що, можна сказати: всі проектні заявки відповідають критеріям проекту «Верховенство права та правосуддя на рівні громад».

По завершенню Форуму учасникам тренінгів ПРООН були вручені сертифікати. Під час короткострокових навчальних семінарів-тренінгів,  організованих ПРООН, активні представники громади здобули необхідні знання та навички підготовки проектних заявок. Наразі ці знання допогли їм підготувати проекти, які спрямовані на покращення безпеки в громаді. Сподіваємося всі вони переможуть і стануть  яскравим прикладом спільних кроків на шляху вирішення загальних проблем.

Нагадаємо, що Проект «Відновлення врядування та примирення на територіях України, що постраждали від кризи» є частиною загальної Програми відновлення та налагодження миру ПРООН і фінансується урядами Швеції та Швейцарської Конфедерації (SIDA та SDC). Мета Проекту – подолання негативних наслідків збройного конфлікту, зниження ризиків його повторення і усунення існуючих невдоволень. Проект встановлює надійну систему моніторингу в постраждалих від конфлікту районах. В рамках Проекту також надається технічна та консультативна допомога в реорганізації місцевого управління і відновленні основних послуг. Проект сприяє примиренню громад і соціальній згуртованості населення України. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь