Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Староста – нова людина в українському селі

Дата: 20.05.2016 22:20
Кількість переглядів: 1027

Чергова сесія селищної ради відкрилася інформуванням про  результати виборів старост, що проходили 24 квітня 2016 в селах Осинове та Макартетине.

Новообрані старости - Микола Хіміч та Олена Бутенко  відтепер представляють інтереси жителів сіл Осинове, Хворостяне, Ікове, Тев’яшеве та Макартетине відповідно у виконавчому органі селищної ради.

Голова селищної ради Вадим Гаєв привітав старост з обранням, зазначивши, що кожен староста матиме робоче місце на території села, де він обирався. У нього буде чіткий графік роботи, зручний для жителів. Він буде організовувати заходи у селі, відслідковувати проблеми громади та пропонувати варіанти їх вирішення.

 Староста - це лідер, якому громада села виказала підтримку. Він - нова посадова особа місцевого самоврядування, нова інституція, створена для того, щоб інтереси всіх жителів сіл в об’єднаній територіальній громаді були належним чином представлені. Щоб соціальні, побутові та інші потреби мешканців села були задоволені. Щоб проблеми місцевого значення вирішувалися швидко, відкрито, зрозуміло.

Старости обрані на строк повноважень ради об’єднаної громади, є членами її виконавчого комітету, представляють в ньому інтереси жителів села, здійснюють комунікацію між владою та громадою села.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь