Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Новопсковська громада відібрана до участі в Проекті USAID «Підтримка аграрного і сільського розвитку»

Дата: 09.02.2017 22:40
Кількість переглядів: 1183

Фото без опису        Сьогодні, 9 лютого, Новопсковську громаду відвідав директор Проекту USAID «Підтримка аграрного і сільського розвитку»  Патрік Рейдер. Разом з ним до нашої громади завітали його менеджери. В ході робочої зустрічі голова Новопсковської селищної територіальної громади Вадим Гаєв розповів про можливості розвитку і проблемні питання в аграрній сфері громади.

В рамках візиту американські гості відвідали сільськогосподарський виробничий кооператив «Слобожанський», познайомилися з директором господарства Миколою Романченком. Микола Олексійович, успішний господар, який вже двадцять років очолює агроформування, поділився своїм баченням в напрямку спільної роботи з Проектом.   

 

Фото без опису

 

Проект «Підтримка аграрного і сільського розвитку» – це проект, що реалізується Кімонікс в Україні. Метою проекту «Агросільрозвиток» є сприяння всеохоплюючому і стійкому економічному зростанню шляхом розвитку сільського господарства і створення більш привабливих умов проживання в сільській місцевості України.

Для ініціативних груп об’єднаних територіальних громад (переможниць конкурсного відбору) будуть проведені інформаційно-навчальні програми в напрямку активізації громади та впровадження успішних моделей сільського розвитку для різних цільових аудиторій.

Головна мета спільної роботи ОТГ і Проекту  – економічний розвиток Новопсковської громади, а шляхи її досягнення – реальні інвестиційні проекти, підготовлені в результаті навчання ініціативної групи.

Фото без опису

 

Шановні жителі Новопсковської громади! Якщо у вас є актуальна ідея, бажання власними руками створити нові робочі місця на селі і ви не знаєте, що робити далі: як розробити проект, підготувати інвест документи, знайти кошти на проведення досліджень та маєте безліч інших питань – вас запрошує до співпраці  Новопсковська селищна рада.

Зацікавлені особи можуть надіслати своє резюме до 1 березня 2017 року на адресу електронної пошти info@novopskovrada.gov.ua (в темі повідомлення зазначити «Учасник Проекту USAID «Підтримка аграрного і сільського розвитку»).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь