Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Садочки в Новопсковській громаді капітально ремонтують

Дата: 19.06.2018 10:36
Кількість переглядів: 980

Фото без описуНа сьогодні триває капітальний ремонт санітарних приміщень в ДНЗ «Світлячок», капітальний ремонт туалету та мийки старшої групи в ДНЗ «Дзвіночок», капітальний ремонт сушки для білизни в ДНЗ «Теремок». Ремонтні роботи виконують працівники КП "Новопсковжитло". Ремонти проводяться за кошти місцевого бюджету.

В двох садочках Новопсковської громади розпочинають капітально ремонтувати харчоблоки. З  25 червня 2018 року тимчасово призупинять роботу ДНЗ «Світлячок» та ДНЗ «Дзвіночок» на період проведення капітального ремонту харчоблоку, який унеможливлює перебування дошкільнят в приміщенні та на територіях ДНЗ.

Відповідні рішення прийняті,  враховуючи літній сезон та масові відпустки батьків, керуючись ст.ст. 19,20 Закону України «Про дошкільну освіту» та санітарно-гігієнічні вимоги до утримання дошкільного навчального закладу, відповідно до рішень виконавчого комітету Новопсковської селищної ради від 15.06.2018 р № 8/111 «Про тимчасове призупинення діяльності Комунального закладу «Дошкільний навчальний заклад ясла – садок «Світлячок» Новопсковської селищної ради», від 15.06.2018 р № 8/110 «Про тимчасове призупинення діяльності Комунального закладу «Дошкільний навчальний заклад ясла – садок «Дзвіночок» Новопсковської селищної ради».

Нагадаємо, в Новопсковській ОТГ чотири дошкільні навчальні заклади. Минулого літа відремонтували харчоблоки в ДНЗ "Теремок" та ДНЗ "Ромашка". 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь