Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

У школярів розпочалися цікаві й насичені подіями навчальні будні

Дата: 04.09.2018 13:55
Кількість переглядів: 709

Фото без опису3 вересня навчальні заклади Новопсковської  громади знову наповнились веселим гамором, а класи радо зустрічали святково одягнених і усміхнених школярів. Хтось з них прийшов до рідної альма-матер удруге, втретє, …ну а хтось – востаннє чи перше.

663 учня, з них 61 першокласник в Новопсковському закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Новопсковської селищної ради. 

242 учня, з них 29 першокласників в Новопсковському Газопроводському закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Новопсковської селищної ради.

72 учня, з них 5 першокласників в Осинівському  закладі загальної середньої освіти І-ІІ ступенів Новопсковської селищної ради №1.

59 учнів, з них 7 першокласників в Осинівському  закладі загальної середньої освіти І-ІІ ступенів Новопсковської селищної ради №2.

16 учнів, з них 5 першокласників в Макартетинському  закладі загальної середньої освіти І-ІІ ступенів Новопсковської селищної ради.

 

Цього дня представники учнівської молоді стали головними дійовими особами свята, одразу по закінченні якого розпочнуться нелегкі ,відповідальні, але цікаві й насичені подіями навчальні будні.

Фото без описуДень знань – це унікальне свято, яке об`єднує старші, молодші і ще зовсім юні покоління. Воно дарує нам однаково схожі спогади, почуття й переживання. І щось у ньому є таке, що жодного з нас не залишає байдужими і навіть через багато років вабить та кличе до себе. Напевно, через те, що усі ми родом зі школи.

У цей день приймають найщиріші вітання та побажання міцного здоров`я, радості, невичерпної наснаги, успіхів у роботі та навчанні, шановні вчителі та учні. А особливо ті, для кого нинішнє свято першого дзвоника залишиться особливо пам`ятним, сповненим незабутніх вражень та емоцій це наші першокласники, учні «Нової української школи». Адже у їхньому житті відкрито нову сторінку, де все вперше – перший дзвоник, перша вчителька, перший урок.

І не дивно, що саме їм, першокласникам, адресовані цього дня найтепліші слова. Віршами, танцями та піснями вітали наймолодших школярів і  їх старші товариші. Лунали слова вітань і від директорів закладів загальної середньої освіти. Дні навчання будуть вписані золотими літерами у книгу вашого життя,тож бажаємо, щоб новий навчальний рік був для усіх вас успішним. З великою вдячністю отримуйте знання, які дають вам ваші  наставники, хороших вам оцінок, нових успіхів та досягнень! 

Фото без опису

Відділ освіти селищної ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь