Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

ДНЗ "Дзвіночок" змінює умови вихованців на краще

Дата: 25.09.2018 15:14
Кількість переглядів: 1022

Фото без описуНещодавно ми розповідали про те, як змінюються дошкільні навчальні заклади громади і як ще багато ще треба зробити аби створити якісні і комфортні умови в школах ОТГ.

Сьогодні мова про позитивні зміни в ДНЗ "Дзвіночок". Два проекти цього дитячого садочка є переможцями обласного конкурсу проектів місцевого розвитку. Це - ремонт харчоблоку та улаштування дитячого майданчика.

Капітально відремонтовано приміщення харчоблоку, роздягальні  та інших приміщень за кошти обласного бюджету (72 тис.грн), місцевого бюджету (близько 170 тис.грн) та залучені небюджетні кошти (близько 9 тис. грн).

Розпочато роботи з улаштування дитячого майданчика. На це виділені кошти обласного бюджету (144 тис.грн), місцевого бюджету (132 тис.грн) та  небюджетні кошти (17 тис. грн).

Виконано капітальний ремонт туалету та мийки старшої групи за кошти місцевого бюджету (130 тис.грн) В спальній кімнаті старшої групи замінено ліжечка.

Завершено будівництво вуличного освітлення за кошти місцевого бюджету (64 тис. грн). Відтепер, вся територія дитячого садка є безпечною та комфортною для маленьких відвідувачів.

 

PS. Нещодавно гості з Сумської області відвідали об’єкти Новопсковської ОТГ (садочки, ЦНАП, заклади культури, об’єкти для відпочинку начелення). Ось такі враження сумчан про командну роботу в Новопсковській громаді:

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь