Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

ПОВІДОМЛЕННЯ

Дата: 12.12.2018 16:56
Кількість переглядів: 605

Фото без опису

          Відповідно Постанови Кабінету Міністрів від 25 травня 2011р. №555 « Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні»  Новопсковська селищна рада повідомляє про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації « Детальний план території земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства за адресою: смт.Новопсков, вул.Новорозсошанська,б/н ».

 Проект « Детальний план території земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства за адресою: смт.Новопсков, вул.Новорозсошанська,б/н » розроблений  з метою: уточнення  архітектурно-планувальної структури, червоних ліній вулиць і доріг, ділянок громадських будівель, більш детального опрацювання питань економіки, транспортного обслуговування, інженерного обладнання, благоустрою, інженерної підготовки території, яка підлягає детальному плануванню, а також функціональне зонування території та уточнення цільового призначення.

Основним завданням роботи є розробка планувального рішення щодо раціонального використання частини території смт Новопсков, а саме виділення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства площею 2,0га.

Зміст проекту складається з вступної частини, шести розділів, вихідних документів, документів що додаються  та графічних матеріалів.

До складу детального плану  входять:

Склад текстових матеріалів на 34-х аркушах;

Перелік графічних матеріалів із зазначенням масштабу :

1)Схема розташування території у планувальній структурі населеного пункту  М 1:10 000 ;

2)План існуючого використання території М 1:200;.

3)Схема планувальних обмежень М 1:2000 ;

4)Проектний план. План червоних ліній М 1:2000;

5)Схема організації руху транспорту та пішоходів М 1:2000;

6)Схема  інженерної підготовки території та вертикального планування М 1:2000;

7)Схема інженерних мереж,споруд та використання підземного простору М 1:2000.

Проект «Детальний план території земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства за адресою: смт.Новопсков, вул. Новорозсошанська, б/н» розроблений  проектною організацією ТОВ «СТАРСТРОЙПРОЕКТ» (ЄДРПОУ 37858259).

Підставою для розроблення проекту є рішення  Новопсковської селищної ради             № 42/40 від 24.05.2018 року «Про надання дозволу гр.Лопатіній Марії Дмитрівні на розроблення  детального плану частини території земельної ділянки для ведення особистого  селянського господарства за адресою: смт.Новопсков вул. Новорозсошанська, б/н ».

  З 12.12.2018 р. по 12.01.2019 р. можна ознайомитися з матеріалами проекту містобудівної документації   в приміщенні Новопсковської селищної ради за адресою: смт.Новопсков вул.Шкільна,3 каб.№11 (понеділок – четвер, з 8.00 до 17.00, перерва з 12.00 до 12.45), а також на офіційному веб-сайті Новопсковської селищної ради в розділі «Містобудівна документація».

Відповідальний за організацію розгляду пропозицій до проекту містобудівної документації-  начальник відділу земельних ресурсів Новопсковської селищної ради Журавльова Марина Олексіївна (тел.2-18-40).

Пропозиції  подаються громадянами у письмовому вигляді і приймаються з 12.12.2018 року до 12.01.2019 року за адресою: 92302, смт.Новопсков  вул. Шкільна,3 із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистим підписом. Пропозиції повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил у відповідності до п.9 Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів від 25.05.2011 № 555.

Відповідно до п.7  Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні пропозиції до проектів містобудівної документації мають право подавати:

- повнолітні дієздатні фізичні особи, які проживають на території, щодо якої розроблено відповідний проект містобудівної документації на місцевому рівні;

- юридичні особи, об’єкти нерухомого майна яких розташовані на території, щодо якої розроблено відповідний проект містобудівної документації на місцевому рівні;

- власники та користувачі земельних ділянок, розташованих на території, щодо якої розроблено проект містобудівної документації, та на суміжних з нею територіях;

- представники органів самоорганізації населення, діяльність яких поширюється на відповідну територію;

- народні депутати України, депутати відповідних місцевих рад.

Пропозиції, подані особами, не вказаними у зазначеному переліку, або подані після встановленого органом місцевого самоврядування строку, залишаються без розгляду.

Надані громадськістю пропозиції підлягають реєстрації органом місцевого самоврядування та розглядаються розробником і замовником проектів містобудівної документації у місячний строк.

За результатами розгляду пропозицій заявнику надається відповідь про їх врахування або обґрунтована відмова.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь