Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

10 серпня відкривається прийом проєктів на Бюджет участі-2021

Дата: 03.08.2020 10:01
Кількість переглядів: 1439

Фото без описуЗ метою впровадження інноваційних механізмів залучення громадськості до розподілу частини коштів місцевого бюджету, Новопсковська селищна рада оголошує про прийом проєктів від жителів громади в рамках Бюджету участі на 2021 рік.

Прийом проєктів здійснюється відповідно до Положення про Бюджет участі  Новопсковської селищної територіальної громади, затвердженого рішенням Новопсковської селищної ради від 30.07.2020р. № 82/12. 

Проєктом є план дій, комплекс робіт, задум, ідея, викладені у вигляді описання з відповідним обґрунтуванням, розрахунками витрат, кресленнями (картами, схемами), фотографіями, що розкривають сутність задуму та можливість його практичної реалізації за рахунок коштів громадського бюджету Новопсковської громади.

 

За рахунок коштів Бюджету участі-2021 можуть реалізовуватись проєкти:

великий – орієнтована вартість пропозицій від 200 до 260 тис.грн.,

малий – орієнтована вартість пропозицій не повинна перевищувати 60 тис. грн.

 

          Категорії проєктів:

  • Безпека та громадський порядок (заходи, спрямовані на посилення громадського порядку, безпеку громадян. Наприклад, запровадження системи відеоспостереження, встановлення сферичних дорожніх знаків на небезпечних ділянках дороги тощо);
  • Благоустрій та інфраструктура: (облаштування велосипедних доріжок, паркувальних місць тощо)
  • Соціальний захист (забезпечення вільного доступу осіб з інвалідністю до об’єктів, закладів, тощо або безбар'єрний доступ осіб з інвалідністю для відвідування спортивних майданчиків, архітектурних приміщень, будівель тощо)
  • Зелені зони (проєкти, які пов'язані з парками та рекреаційними зонами)

 

Обов’язкова частка небюджетного співфінансування проєкту, яка забезпечується Автором проєкту, має становити 2% від загальної вартості проєкту та вноситься на спеціальний рахунок, відкритий Виконавцем в органах Державної казначейської служби.

 

Проєкти для фінансування за рахунок коштів Бюджету участі можуть подавати фізичні особи віком від 18 років, які є громадянами України, зареєстровані та проживають на території Новопсковської селищної територіальної громади.

Проєкти подаються за єдиною обов’язковою для заповнення формою розміщуються на офіційному сайті Новопсковської селищної ради https://novopskovrada.gov.ua/bjudzhet-uchasti-14-49-27-31-03-2020/ у розділі «Бюджет», підрозділ «Громадський бюджет» або ЗАВАНТАЖИТИ ТУТ 

 

Термін подачі проєктів: з 10 серпня по 31 серпня 2020 року включно.

Проєкт подається особисто автором (одним з авторів) проєкту:

1) у електронному вигляді через електронну систему, для чого необхідно пройти реєстрацію в електронній системі https://novopskov-budget.e-dem.in.ua: через електронну пошту, внесення серії (за наявності) і номеру паспорта та завантаження скан-копії (фото) першої сторінки паспорту, а також сторінки з реєстрацією місця проживання; систему Bank ID;

2) у паперовому вигляді, здійснюється за умови пред’явлення автором оригіналу паспорту до бюджетного відділу Новопсковської селищної ради (смт Новопсков, вул. Шкільна, 3 каб. №7).

Кількість осіб на підтримку проєкту з обсягом фінансування 260 тис. грн повинна становити не менше 100, проєкту з обсягом фінансування 60 тис. грн  не менше 60 осіб. 

 

Графік прийому проєктів:

щодня крім вихідних (субота, неділя) з 8:00 до 17:00, п’ятниця – з 8:00 до 15:45, обідня перерва – з 12:00 до 12:45).

 

Автори проєктів можуть звертатися за консультацією стосовно визначення вартості (кошторису) проєкту та з інших питань щодо заповнення форми проєкту за тел. 0994982797, контактна особа Лиховидько Світлана Петрівна

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь