Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Переваги користування "Он-лайн будинком юстиції"

Дата: 18.05.2021 11:38
Кількість переглядів: 442

 

Онлайн послуги Міністерства юстиції України,

які стануть в нагоді громадським організаціям

Запроваджений Міністерством юстиції України онлайн-сервіс – "Он-лайн будинок юстиції" є сучасним засобом як отримання інформації з різноманітних державних реєстрів, так і забезпечує можливість подачі документів для попереднього правового аналізу документів на реєстрацію громадської організації зі статусом юридичної особи та подачі документів для державної реєстрації створення громадської організації онлайн, не звертаючись безпосередньо до центру надання адміністративних послуг або відповідного суб'єкта державної реєстрації.

"Он-лайн будинок юстиції" можна знайти за посиланням у мережі Інтернет - https://online.minjust.gov.ua.

До переваг користування "Он-лайн будинком юстиції" можна віднести:

оперативне, в режимі реального часу, отримання інформації з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, а також з Реєстру громадських об'єднань;

цілодобовий, 24/7 доступ до інформації з державних реєстрів;

цілодобова, 24/7 можливість подачі документів для попереднього правового аналізу документів на реєстрацію громадської організації зі статусом юридичної особи та подачі документів для державної реєстрації створення громадської організації зі статусом юридичної особи;

перевірка тотожності найменування громадського об'єднання;

зручність користування та зрозумілий інтерфейс для роботи;

у разі подачі документів, для попереднього правового аналізу документів на реєстрацію громадської організації зі статусом юридичної особи та виправлення помилок (за наявності), додаткова впевненість при подачі документів для державної реєстрації;

відсутність черг при подачі документів;

відсутність контакту з державним реєстратором, що знижує корупційні ризики;

відсутність необхідності звернення до центру надання адміністративних послуг або до відповідного суб'єкта державної реєстрації, для подачі документів для державної реєстрації створення громадської організації зі статусом юридичної особи (звертаємо увагу, що подача документів онлайн для державної реєстрації створення громадської організації зі статусом юридичної особи можлива лише за наявності електронних цифрових підписів).

Також нагадуємо, що суб’єктом державної реєстрації громадських організацій у Луганській області є Східне міжрегіональне управління Міністерства юстиції (м. Харків) через відділ державної реєстрації друкованих засобів масової інформації та громадських формувань у Луганській області Управління державної реєстрації Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Харків).

Місцезнаходження відділу державної реєстрації друкованих засобів масової інформації та громадських формувань у Луганській області Управління державної реєстрації Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Харків) - 93400, Луганська область, м. Сєвєродонецьк, вул. Єгорова, буд. 22.

Отримати консультацію з питань державної реєстрації громадських формувань у Луганській області можна за телефонами - 0645242216, 0953624202.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь