Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Новопсковська селищна рада оголошує конкурс на заміщення вакантних посад

Дата: 22.06.2021 16:55
Кількість переглядів: 1736

Відповідно до Розпорядження голови №184-к від 22.06.2021р. «Про оголошення конкурсу на заміщення вакантних посад у Новопсковській селищній раді» Новопсковська селищна рада оголошує конкурс на заміщення вакантних посад у  Новопсковській селищній раді:

 - спеціаліст-землевпорядник відділу земельних ресурсів Новопсковської селищної ради;

- спеціаліст юрисконсульт ВІДДІЛУ СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ НАСЕЛЕННЯ НОВОПСКОВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ;

- спеціаліст І категорії  ВІДДІЛУ БУДІВНИЦТВА, АРХІТЕКТУРИ, ІНФРАСТРУКТУРИ ТА ЖИТЛОВОКОМУНАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА НОВОПСКОВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ (на період відпустки по догляду за дитиною постійно прийнятого працівника) Підстава -  розпорядження селищного голови від 25.06.2021р. №192-к  «Про внесення змін до розпорядження селищного голови від 22.06.2021 року № 184-к»

________________________________________________________________________________________

Спеціаліст-землевпорядник відділу земельних ресурсів Новопсковської селищної ради.

Вимоги до кандидатів:  громадянство України, базова освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавра, знанням державної мови, вмінням роботи на комп’ютері на рівні користувача, стажем роботи за фахом в органах місцевого самоврядування, державній службі або в інших сферах управління на посаді спеціаліста не менше 1 року.

________________________________________________________________________________________

Спеціаліст-юристконсульт ВІДДІЛУ СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ НАСЕЛЕННЯ НОВОПСКОВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ.

Вимоги до кандидатів: громадянство України, базова освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавра, знанням державної мови, вмінням роботи на комп’ютері на рівні користувача, стажем роботи за фахом в органах місцевого самоврядування, державній службі або в інших сферах управління на посаді спеціаліста не менше 1 року

________________________________________________________________________________________

Спеціаліст І категорії ВІДДІЛУ БУДІВНИЦТВА, АРХІТЕКТУРИ, ІНФРАСТРУКТУРИ ТА ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА НОВОПСКОВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ.

Вимоги до кандидатів: громадянство України,  вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста, знанням державної мови, вмінням роботи на комп’ютері на рівні користувача, стажем роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування та державній службі на керівних посадах не менше 3 років або при необхідності (виходячи із виконання виконавчим органом основних завдань та функцій) стажем роботи за фахом на керівних посадах в інших сферах управління не менше 3 років.

Додатково інформуємо, що посада спеціаліста І категорії ВІДДІЛУ БУДІВНИЦТВА, АРХІТЕКТУРИ, ІНФРАСТРУКТУРИ ТА ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА НОВОПСКОВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ є тимчасово вакантною на період відпустки по догляду за дитиною постійно прийнятого працівника. Підстава - розпорядження селищного голови від 25.06.2021р. №192-к  «Про внесення змін до розпорядження селищного голови від 22.06.2021 року № 184-к»

________________________________________________________________________________________

Необхідні документи:

- заповнена особова картка (форма П-2ДС);

- дві фотокартки розміром 4х6 см;

- копії документів про освіту, підвищення кваліфікації;   

 - е-декларація про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за 2020 рік;

- копії паспорта та військового квитка.

Документи на конкурс приймаються протягом 30-ти календарних днів з дня опублікування оголошення про конкурс за адресою: смт Новопсков, пров. Історичний, буд. 1, Новопсковська селищна рада, кабінет № 7.

Додаткові відомості про умови конкурсу, інформації щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці - за телефоном: (06463) 2-18-40

 

Дане оголошення містить оновлену інформацію від 25.06.2021 р. в частині вакансії на посаду  спеціаліста І категорії ВІДДІЛУ БУДІВНИЦТВА, АРХІТЕКТУРИ, ІНФРАСТРУКТУРИ ТА ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА НОВОПСКОВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь