Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Заявка на тимчасове розміщення в соціальному житлі в селі Колочава на Закарпатті (для ВПО з Новопсковської громади Луганської області)

Дата: 07.03.2023 08:55
Кількість переглядів: 1198

Фото без описуШановні жителі Новопсковської громади, які виїхали з тимчасово окупованої території громади і перебувають на підконтрольній Україні території. Якщо Ви потребуєте поліпшення своїх умов проживання та готові до переїзду на Закарпаття -  є варіант безкоштовного розміщення в соціальному житлі в селі Колочава Хустського району Закарпатської області. Проживання в ньому безкоштовне, комунальні послуги сплачує місцева сільська рада. Є 6 шкіл, 4 дошкільних заклада освіти, Нова пошта, Укрпошта, банкомати, мінімаркети. Звертаємо увагу, що в даному населеному пункті відсутні робочі місця. Тому це житло для тих матусь з дітьми, кого забезпечують чоловіки або які мають можливість працювати дистанційно. Вашій увазі фото житла:

Новопсковська селищна віськова адміністрація безпосередньо не влаштовує на це проживання - ми збираємо заявки і направляємо до уповноважених на це спеціалістів від Луганської ОВА.

Хто потребує поліпшення своїх умов проживання та готовий до переїзду в с. Колочава - заповніть, будь ласка, цю форму до 20 березня 2023 року  

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь