Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Найважливіше – максимально наблизити соціальні послуги до людини

Дата: 10.04.2017 14:25
Кількість переглядів: 722

Фото без описуПочинаючи з 17 квітня 2017 року громадянам, які проживають на території Новопсковської громади, для оформлення будь-якої соціальної допомоги (окрім субсидії) потрібно звертатись до відповідальних працівників Новопсковської селищної ради.

Якщо вам необхідно оформити допомогу по догляду за інвалідами 1, 2 групи, або допомогу у зв’язку з вагітністю та пологами чи по народженню дитини; або допомогу на дітей, над якими встановлено опіку чи піклування; на дітей одиноким матерям; допомогу при усиновленні дитини; державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям; тимчасову державну допомоги дітям, батьки яких ухиляються від сплати аліментів, не мають можливості утримувати дитину або місце проживання (перебування) їх невідоме і ви житель села Осинове або внутрішньо переміщена особа, яка проживає на території села Осинове, всі питання можете вирішити на місці. Для цього вам необхідно звертатися до старости Хіміча Миколи Євгеновича або до секретаря керівника Петрової Валентини Іванівни в адміністративну будівлю селищної ради по вул. Слобожанська, 3а,  с. Осинове.

Якщо ви мешканець села Макартетине або внутрішньо переміщена особа, яка проживає на території села Макартетине, всі питання допоможе вирішити староста села Бутенко Олена Олександрівна.

Для жителів смт Новопсков та внутрішньо переміщених осіб, які проживають на території смт Новопсков, прийом документів буде проводитись в приміщенні Новопсковської селищної ради. Прийом вестиме діловод відділу муніципальних послуг та правових питань Грянко Роман Володимирович за попереднім записом по телефону 0508477800.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь