Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Літній вечір у Всеукраїнський день сім’ї в селі Осинове провели по-сімейному з музикою та гітарою

Дата: 08.07.2017 23:11
Кількість переглядів: 732

Фото без опису

8 липня фестиваль «Музика PROSTONEBA» дістався й Осинове ІІ. Дитячий осинівський десант чекав на музикантів на своєму дитячому майданчику. Часу не гаяли: гасали від тренажерів до гойдалок з шаленою швидкістю. Склалося таке враження, що вони повсюду! Тому, зустрівши музикантів з Риб’янцеве, Закотне та Новопскова, радо їм продемонстрували свої таланти на своєму ігровому просторі. А хлопці з рок-групи  із задоволенням презентували малечі та їх родинам майстерну гру на музичних інструментах та свої енергійні пісні. 

Акустичний  вечір подарували мешканцям і гостям села Євген Кірєєв, Олександр Шаповалов, Іван Нирненко, Андрій Думанов та Наталія Синянська. Звучали авторські пісні та твори відомих виконавців, пісні останніх співали всі присутні. Музичне свято організував директор Осинівського сільського клубу Сергій Предтеченський. Запальні пісні лунали над селом, даруючи гарний настрій та енергетичний драйв всім без винятку і дорослим, і підліткам, і малюкам!  

Фото без описуP.S. Дванадцятирічна Даша, яка на літні канікули приїхала до бабусі в село Осинове, попросила нас завантажити всі наведені нижче фото: "Нехай моя мама, яка зараз дуже далеко за кордоном, побачить, що мені тут справді добре й весело". Тому, як обіцяли, завантажили всі їх фото. Якість фото низька. Однак, тому є поважно-приємна причина: сьогодні наш фотограф, керівник гуртка Осинівського СБК, Віталій Івановський став татом. Новопсковська селищна рада вітає його з народженням донечки Катрусі. Сьогодні панував справді сімейний настрій!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь