Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

У Новопсковській громаді за підтримки ПРООН розпочали навчання з написання проектів

Дата: 19.09.2017 00:47
Кількість переглядів: 852

Фото без описуПрограма з відновлення та розбудови миру ПРООН у 20 партнерських громадах Донецької та Луганської областей надає навчальні послуги з підвищення потенціалу та послуги технічної допомоги і супроводу з розробки проектних заявок та управління проектами.

18 вересня на базі Новопсковського санаторію «Перлина» відбувся перший навчальний модуль «Залучення ресурсів».

На початку заходу голова Новопсковської громади Вадим Гаєв привітав всіх учасників, які виявили бажання пройти курс навчання, аби ці знання трансформувати в готові інвестиційні проекти.

Фото без опису«Дуже радий з того, що сьогодні зібралися вчитися новому керівники та методисти дитячих садочків, представники селищної ради, освітніх закладів і закладів культури, соціальної служби і рятувальної служби. Для багатьох учасників це новий і досі  незнайомий напрям роботи. Роботи важливої та необхідної. Відсутність фінансування державних програм і складна економічна ситуація в країні змушує державні установи «затягнувши пояси», жити у жорстокій економії бюджетних коштів або звертатися до об’єднаних громад за фінансуванням. Ось чому сьогодні керівник такого закладу чи установи мусить шукати небюджетне фінансування для вирішення своїх проблем. Грантодавці вже ходять Новопсковською громадою не перший рік. Потрібно готувати проекти та подавати їх на конкурси. А цьому вже навчать за сприяння ПРООН» - підкреслив селищний голова.

Фото без описуДосвідчений тренер з проектного менеджменту  Юрій Пасочник прибув до Новопскова з м. Рівне. Понад двадцять учасників - мешканців Новопскова, Осинове, Макартетине, Білолуцька і Рогове, після знайомства один з одним,  правилами роботи та поділившись своїми очікуваннями від заходу, приступили до роботи. Уважно ознайомилися з типами проектів, джерелами фінансування та мотивами донорів. Детально розглянули особливості підготовки партнерських проектів. Вивчили приклади проектів місцевого та регіонального розвитку. Кожен учасник підготував аналіз потреб та обрав ідею свого проекту, над яким буде працювати всі ці дні.

Чотири дні поспіль триватиме навчальний модуль. І вже цієї п’ятниці проекти, що підготовлять учасники, зможуть бути доопрацювані персонально з тренером.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь