Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Розпочався тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності

Дата: 25.10.2017 08:40
Кількість переглядів: 797

Фото без опису

        На Новопсковщині розпочався тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності. Його мета - профілактика дитячого травматизму та навчання дітей правилам безпеки життєдіяльності. Тож працівники Новопсковського МРВ ГУ ДСНС України в Луганській області відвідують загальноосвітні та дошкільні заклади Новопсковського району.

        Один з перших таких заходів відбувся 24 жовтня 2017 року у  Осинівській ЗОШ № 1 І-ІІ ступенів. Зустріч розпочалася з лекції на тему: «Правила безпеки життєдіяльності», де школярам розповіли основні правила пожежної безпеки у побуті та нагадали про дотримання безпеки при користуванні електричними та газовими приладами. Окремою темою лекції стало дотримання мінної безпеки. Школярів навчили діям у разі виявлення вибухонебезпечних предметів та пояснили куди треба звертатися в таких випадках. Після лекції рятувальники продемонстрували дітлахам пожежну техніку та обладнання вогнеборців. Усі бажаючі мали змогу посидіти в середині пожежного автомобіля та приміряти спорядження рятувальників. Наприкінці заходу учням були вручені профілактичні листівки й пам`ятки з правилами безпеки життєдіяльності.

        Також впродовж тижня безпеки життєдіяльності Новопсковським міськрайонним відділом ГУ ДСНС України в Луганській області було оголошено проведено конкурсу дитячої творчості на тему: «Безпека очима дітей». За підсумками якого кращі роботи будуть відзначені грамотами та подяками за активну участь у конкурсі.

        Тиждень безпеки життєдіяльності в Новопсковському районі триватиме до 30 жовтня 2017 року. Таким чином учні зможуть отримати фахову консультацію від рятувальників щодо того як поводити себе в надзвичайних ситуаціях.

 

Інспектор ППП – 77 ГУ ДСНС

України у Луганській області                                            Дубовий К.В.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь