Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Березень дарує свято або як відсвяткували Міжнародний жіночий день в громаді

Дата: 10.03.2017 08:46
Кількість переглядів: 1383

В селах Новопсковської об'єднаної територіальної громади відбулися святкові заходи присвячені  Міжнародному жіночому дню.  

Фото без опису7 березня в Осинівському СБК відбувся святковий концерт присвячений Міжнародному жіночому дню 8 березня. Жінок привітав староста сіл Осинове, Ікове, Тев'яшеве, Хворостяне Микола Хіміч. Концертну програму відкрили вихованці ясільної групи ДНЗ "Ромашка", які виконали танок. Продовжила святкову програму Дар'я Котова, Олександр Розмазнін. А вихованці старшої групи ДНЗ "Ромашка" для мам та бабусь виконали танок, заспівали пісню, прочитали вірші та подарували зроблені власноруч вироби. Діти викликали у глядачів дуже приємні та бурхливі емоції. Дітям радісно аплодували всі присутні.Далі жінок привітали чоловічий гурт "Хлоп'ячі витребеньки". Разом з гуртом дебютували солістки Котова Тетяна та Наталка Кириченко. Вітав всіх жінок зі святом ведучий концертної програми Гончаров Костянтин.

Фото без опису8 березня в Осинівському сільському клубі відбувся святковий концерт. Староста села Хіміч Микола привітав присутніх у залі жінок з чарівним святом та побажав міцного всім здоров’я. Відкрили концертну програму дует хлопців Михайла Шамрихи та Костянтина Гончарова, а наймолодша учасниця Вероніка Бикова подарувала вірш для мами.  Неймовірну насолоду присутнім подарували юні дівчатка: Софія Ковальова, Вікторія Кучерова, Віолетта Мандрика та Валерія Ковальова з піснею для мам «Маму я люблю». З задоволенням всі слухали Наталку Бурдіну. Завзята, енергійна танцювальна композиція, що підготувала Дар’я Котова зарядила емоціями і гарним настроєм всіх присутніх. Останні номери концертної програми прозвучали від гурту «Хлоп’ячі витребеньки» і солістів Наталки Кириченко та Тетяни Котової. Ведучими свята були Костянтин Гончаров та Юлія Тюріна. Після закінчення концертної програми для учасниць концерту від Новопсковської селищної ради були подарунки та солодощі.

Фото без опису8 березня в Макартетинському сільському клубі була проведена розважальна програма. Староста села Олена Бутенко привітали всіх чарівних жительок села зі святом. В поздоровленні прийняли участь і учні 9 класу Макартетинської школи. Завідуюча клубом Валентина Кондратенко разом з ними підготувала цікаві музичні сценки присвячені 8 березня. Родзинкою свята став конкурс «Найкраща хазяєчка села Макартетине». На оцінювання були надані домашні вироби та домашні напої. Переможці були нагороджені цінними подарунками, виділеними Новопсковською селишною радою. Крім того, були проведені цікаві ігри та конкурси для жінок. В кінці для всіх учасників свята був накритий солодкий стіл.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь