Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Наближається День охорони праці в Україні

Дата: 13.04.2017 08:51
Кількість переглядів: 807

Фото без описуВідповідно до Указу Президента від 18.08.2006 №685/2006, Всесвітній день охорони праці, 28 квітня, визначено Днем охорони праці в Україні. За рекомендацією Міжнародної організації праці девіз цьогорічного Всесвітнього дня охорони праці – «Удосконалення збору та використання даних про безпеку та гігієну праці».

За 2016 рік до відділень виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в Луганської області надійшло 163 повідомлення про нещасні випадки на виробництві, в яких постраждали  163 особи, в т.ч. 16 – смертельно.      

Як показує аналіз нещасних випадків, найчастіше працівники травмуються в наслідок падіння потерпілого під час пересування, дії рухомих деталей обладнання, падіння устаткування або їх конструктивних елементів, дорожньо-транспортних пригод.

Найпоширенішими причинами нещасних випадків залишаються: невиконання вимог інструкцій з охорони праці, невиконання посадових інструкцій, порушення вимог безпеки під час експлуатації транспортних засобів. Підвищилась кількість травм внаслідок особистої необережності потерпілих.

Звертаю увагу керівників, нещасні випадки відбуваються на підприємствах на яких незадовільний технічний стан виробничих об’єктів, інженерних комунікацій, території, неякісне розроблення або відсутність проектної документації, недосконалість технологічного процесу, його невідповідність вимогам безпеки.   

Страховий експерт з охорони праці відділу профілактики виробничого травматизму відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у Старобільському районі Луганської області       О.С.Сорокіна

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь