Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Ветеранам Новопсковської громади відзвітували за підсумками року

Дата: 26.12.2017 09:04
Кількість переглядів: 735

22 грудня в «Селищному Будинку культури смт.Новопсков» відбулося засідання любительського об’єднання ветеранського клубу для спілкування «Вогник». На нього завітала заступник Новопсковського селищного голови Людмила Латишева, яка відзвітувала перед ветеранами громади про роботу селищної ради  підвівши підсумок за 2017 рік.

Ветерани відмітили зміни в селищі, дякували за освітлення вулиць, тротуари, дитячі майданчики, підняли одне із болючих питань – дороги, але у відповідь почули пояснення про намічені плани на 2018 рік. Плани хороші, всі на розвиток нашої громади, але треба зрозуміти всім нам, що потрібна підтримка виконавчої влади саме людьми, активізація вуличних комітетів для вирішення питань, які стосуються благоустрію громади, зазначила Людмила Анатоліївна.

Продовжуючи робочий настрій  зустрічі члени  любительського об’єднання підвели підсумки роботи клубу в 2017 році і намітили плани на наступний рік, виражаючи свої побажання та інтереси. А далі перейшли до концертної програми з частуванням та поздоровленням іменинників.

Запрошуємо Всіх бажаючих до любительського об’єднання ветеранського клубу для спілкування, яке відбувається останньої п’ятниці кожного місяця об 11.00 годині в «Селищному Будинку культури смт.Новопсков». Будемо раді усім, хто завітає на наш «Вогник».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь