Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Центр надання адміністративних послуг інформує

Дата: 22.03.2018 09:22
Кількість переглядів: 1679

Фото без описуДоки сохне фарба у новому приміщенні Центру надання адміністративних послуг Новопсковської селищної ради, монтується обладнання для смарт-черги та облаштовуються нові робочі місця оргтехнікою та меблями, працівники ЦНАПу пам’ятають, що перш за все вони повинні турбуватися про громадян Новопсковської ОТГ, тому не покладаючи рук вони надають такі потрібні і необхідні адміністративні послуги в приміщенні селищної ради.

Так, з початку 2018 року державними реєстраторами Центру надання адміністративних послуг було зареєстровано 69 об’єктів нерухомого майна, здійснено 90 послуг з реєстрації оренди, 12 послуг з внесення змін до реєстру нерухомого майна. При цьому вдалося уникнути черг та «взяття на карандаш», всі послуги були здійснені в найкоротші строки.

У сфері реєстрації юридичних осіб теж не було затишшя, з початку року реєстратором було проведено 13 реєстрацій юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, 6 послуг по зміні відомостей, 2 послуги припинення та 1 послуга з надання витягу з ЄДР.

Фото без описуРезультати такої праці вже видно. В бюджет громади надійшла сума 24690,00 грн. адміністративного збору по вище вказаним послугам, що дозволить селищній раді в подальшому продовжувати втілювати заходи по підвищенню якості життя своїх мешканців, але найважливіше, що усі клієнти, що отримали послуги, залишилися задоволеними, а отже прийдуть до нас знову.

Хочемо повідомити всіх тих, хто планує скористатися послугами з реєстрації нерухомого майна та юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців, що черга на ці послуги на даний момент відсутня, отримати результат можна в найкоротші строки. А отже всіх, кому необхідно отримати будь-яку адмінистративну послугу, ми запрошуємо завітати до нашого ЦНАПу, який незабаром запрацює у новому сучасному приміщенні.

Вікторія Гончарова, начальник ЦНАП

 

P.S. Про початок роботи ЦНАПу в новому приміщенні (по вулиці Шкільна, 15 б смт Новопсков) буде повідомлено  найближчим часом. Слідкуйте за новинами на сайті селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь