Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Новопсковська селищна рада виносить на обговорення ПРОЕКТ Стратегії розвитку Новопсковської ОТГ

Дата: 13.09.2016 09:29
Кількість переглядів: 802

Мета Стратегії Новопсковської  селищної об’єднаної територіальної громади до 2025 року полягає у вирішенні спільних проблем мешканців усіх населених пунктів, які увійшли до складу ОТГ та реалізації спільних завдань щодо економічного зростання, підвищення конкурентоспроможності, інвестиційної привабливості, якості життя у громаді через ефективне використання  ресурсів та реалізацію спільних інтересів влади, громади та бізнесу.

Стратегію спрямовано на місцевий економічний розвиток як процес стратегічного партнерства влади, громади та бізнесу Новопсковської селищної та Осинівської сільської рад, які об’єдналися. Всі території системи розселення об’єднуються розвиненими територіально-виробничими, трудовими та соціально-культурними зв’язками і внутрішньосистемною інженерно-транспортною інфраструктурою, взаємодоповненістю економічної бази та оздоровчо-рекреаційного господарства і тяжіння до системоформуючого центру – селища міського типу Новопсков.

Стратегія розвитку Новопсковської ОТГ ставить перед громадою амбітну мету – перетворити громаду на територію комфортного  проживання, де створено рівні умови для всебічного та гармонійного розвитку людини, громаду з наданням якісних адміністративних послуг, із унікальною історико-культурною спадщиною та національними традиціями українського народу.

Саме людина стає центром та пріоритетом економічного розвитку об’єднаної громади на тривалу перспективу.

Розробники: Робоча група із розробки Стратегії розвитку Новопсковської селищної об’єднаної територіальної громади до 2025 року (Дивитися персональний склад)

Загальний методологічний та організаційний супровід: Наталія Бойко – керівник проекту «Експертний супровід проведення реформи місцевого самоврядування та об'єднання територіальних громад в Україні» Луганського регіонального відділення Асоціації міст України, який здійснюється в рамках програми ЄС «Підтримка реформи місцевого самоврядування в Україні», що реалізується Інститутом громадянського суспільства в партнерстві з Фондом Східна Європа і фінансується Європейським Союзом.

     Згідно ст.20 Постанови КМУ від 3 листопада 2010 р. N996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» пропозиції та зауваження,  що надійшли під час електронних    консультацій    з громадськістю, вивчаються  та  аналізуються  із залученням у разі потреби відповідних фахівців.

За    результатами   електронних  консультацій  з громадськістю буде підготовлено  звіт,  в  якому зазначається:

найменування органу, який проводив обговорення;
зміст питання  або  назва  проекту  акта,  що  виносилися  на обговорення;

інформація про осіб, що взяли участь в обговоренні;
інформація про  пропозиції,  що надійшли до органу за  результатами  обговорення, із зазначенням автора кожної пропозиції

 інформація про врахування пропозицій та зауважень громадськості  з обов'язковим обґрунтуванням прийнятого рішення та причин неврахування пропозицій та зауважень;
 інформація про рішення, прийняті за результатами обговорення.


Звіт  про результати електронних консультацій з громадськістю  обов’язковому  порядку  буде доведено до відома громадськості шляхом оприлюднення  на  своєму офіційному веб-сайті не пізніше ніж через два тижні після прийняття рішення за результатами обговорення.

Проект Стратегії розміщено на сайті селищної ради в розділі "Консультації з громадськістю".

Просимо надсилати свої пропозиції та зауваження до Проекту Стратегії до 20 вересня 2016 року на електронну адресу селищної ради: info@novopskovrada.gov.ua

 


 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь