Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Про скликання двадцять другої сесії Новопсковської селищної ради

Дата: 22.02.2017 09:58
Кількість переглядів: 780

 

Згідно розпорядження Новопсковського селищного голови від 17.02.2017р. № 16-о "Про скликання двадцять другої сесії Новопсковської селищної ради сьомого скликання" прийнято рішення скликати 2 березня 2017 року  чергову 22 сесію селищної ради. Пленарне засідання заплановано розпочати о 13-й годині в адміністративній будівлі селищної ради за адресою: с.Осинове, вул. Слобожанська, 3а. 

На розгляд сесії винести наступні питання:

1. Про виконання бюджету Новопсковської селищної ради за 2016 рік

2. Звіт про виконання програми соціально-економічного розвитку Новопсковської селищної ради за 2016 рік

3. Про  надання згоди виконавчому комітету, підприємствам, закладам Новопсковської селищної ради на попередню оплату товарів, робіт і послуг протягом 2017 року

4. «Про затвердження зведених кошторисних розрахунків вартості об’єкта будівництва «Будівництво майданчиків під контейнери для запровадження системи роздільного збирання твердих побутових відходів»

5. Про  звільнення на 2017 рік  батьків, або осіб, що їх замінюють, від плати  за харчування дитини, що виховується  в дошкільному навчальному закладі комунальної власності селищної ради

6. Про підвищення тарифних розрядів педагогічним працівникам дошкільних  навчальних закладів Новопсковської селищної територіальної громади

7. Про затвердження штатного розпису Комунального закладу  «Селищний  Будинок

культури смт.Новопсков» (в новій редакції)

8. Про затвердження  розпорядження селищного голови від 25.01.2017р. № 10-о

 «Про затвердження штатного розпису  Новопсковської  селищної ради (у новій редакції)»

9. Про затвердження рішення виконавчого комітету

10. Про затвердження Програми відшкодування частини суми кредиту на енергозберігаючі заходи на 2017 рік

11. Про затвердження Порядку використання коштів передбачених в бюджеті Новопсковської селищної територіальної громади за Програмою відшкодування частини суми кредиту на енергозберігаючі заходи на 2017 рік

12. Про внесення змін до бюджету Новопсковської селищної територіальної громади на 2017 рік

13. Про внесення змін до додатку рішення Новопсковської селищної ради від 21.04.2016 №8/3

14. Про внесення змін до рішення Новопсковської селищної ради від 1.02.2017 №21/1

15. Про погодження розпоряджень

16. Про затвердження Порядку формування базової мережі закладів культури

17. Про оприлюднення проекту рішення «Про місцеві податки та збори на 2018 рік»

18. Про внесення змін до рішення №1/28 від 24.12.2015 р. «Про утворення постійно діючих комісій виконавчого комітету Новопсковської селищної ради 7-го скликання» 

 

Земельні питання

НОВОПСКОВ

1. Про припинення гр. Томеян Норайру Ашотовичу  права користування земельною ділянкою для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.

2. Про надання дозволу гр. Корнєєвій Наталії Леонідівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

3. Про припинення гр. Коваленко Олександру Сергійовичу права користування земельною ділянкою для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.

4. Про надання дозволу гр. Бабак Віталію Вікторовичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

5. Про припинення гр. Коваленко Любові Олексіївні права користування земельною ділянкою для городництва.

6. Про надання дозволу гр. Чудіновій Катерині Юхимівні на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

7. Про надання дозволу гр. Дубовому Володимиру Іллічу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

8. Про надання дозволу гр. Могильній Світлані Олександрівні на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

9. Про надання дозволу гр. Могильній Світлані Олександрівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

10. Про надання дозволу ФОП Савченко О.О.  на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для промисловості

11. Про надання дозволу гр. Лопатіній Марії Дмитрівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

12. Про надання дозволу гр. Соколову Вячеславу Леонідовичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

13. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Ізюмської Катерини Стефанівни для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

14. Про передачу у власність гр. Ізюмській Сусанні Ростиславівні земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.

15. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Пшеничному Андрію Васильовичу у власність для ведення особистого селянського господарства.

16. Про поновлення договору оренди земельної ділянки № 261 від 01.02.2012 року фізичній особі-підприємцю Сергєєвій Тетяні Іванівні для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

17. Про поновлення договору оренди земельної ділянки № 266 від 20.02.2012 року фізичній особі-підприємцю Кривобоговій Аллі Стефанівні для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

18. Про поновлення договору оренди земельної ділянки № 270 від 26.03.2012 року фізичній особі-підприємцю Зубкову Володимиру Валентиновичу для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

19. Про внесення змін в рішення № 15/24 від 01.11.2016 року «Про надання дозволу гр. Тараш Євгену Анатолійовичу, гр. Мартовицькій Наталії Вікторівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства».

20. Про внесення змін в рішення № 15/25 від 01.11.2016 року «Про надання дозволу гр. Тараш Євгену Анатолійовичу, гр. Мартовицькій Наталії Вікторівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства».

21. Про надання  дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки гр. Ільїнову Олексію Вікторовичу для будівництва і обслуговування будівель торгівлі

22. Про передачу земельної ділянки комунальної власності за адресою смт Новопсков вул. Українська, 16 (Леніна) до земель державної власності

 

ОСИНОВЕ, ІКОВЕ, Макатетине

1. Про припинення права користування  земельною ділянкою гр. Поліжай  Анатолій Михайлович

2. Про припинення права оренди  земельної ділянки гр. Терник Івана Володимировича

3. Про припинення права користування земельною ділянкою гр. Терник Івана Володимировича

4. Про припинення права оренди земельної ділянки гр. Аліферова Костянтина Володимировича

5. Про припинення права користування  земельною ділянкою гр. Серьогіна Віктора Івановича.

6. Про передачу у власність земельної ділянки гр. Серьогіній Тетяні Вікторівні

7. Про надання дозволу гр. Шестопаловій Тетяні Василівні та Василенку Сергію Анатолійовичу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

8. Про надання дозволу гр. Федоренко Анатолію Івановичу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і  споруд (присадибна ділянка)

9. Про надання дозволу гр. Федоренку Анатолію Івановичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

10. Про надання дозволу гр. Філіп’єву Віктору Івановичу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)

11 Про надання дозволу гр. Філіп’єву Віктору Івановичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

12.  Про надання дозволу гр. Сапроновій Ользі Василівні на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка)

13. Про надання дозволу гр. Сапроновій Ользі Василівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства

14.   Про надання дозволу гр. Величко Віктору Івановичу  на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка)

15. Про надання дозволу гр. Юшинову Олегу Миколайовичу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка)

16. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка)

17.  Про передачу у власність земельної  ділянки гр. Сагайдак Олексію Олексійовичу

18.  Про внесення змін до договору оренди від 21.03.2011 р.  гр. Галиги  Любов Петрівни.

 

Проекти рішень розміщено в розділі "Архів документів".

                                                                                                           

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь