Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

У Новопсковській громаді відбувся урочистий концерт, присвячений Всеукраїнському дню дошкілля

Дата: 29.09.2016 09:59
Кількість переглядів: 775

         Фото без опису

    Дитинство більшість з нас вважають найщасливішою порою у житті: мультики, кіно, морозиво, зоопарк, атракціони ...Скільки розваг потрібно встигнути охопити, щоб дитина залишилася задоволеною. Розпорядок дня у кожного свій: одні ви виховуються  виключно вдома, поруч з бабусею  і дідусем. А інші вирушають в дитячий садок, де море друзів, іграшок і перші і перші вихователі.

        День вихователя і всіх дошкільних працівників – свято, до якого готуються так само ретельно, як до будь – якого іншого. І свою особливу доброту і вдячність проявлять, звичайно, діти. Адже дитячий садок для них – другий дім, в якому завжди прийдуть на допомогу. А вихователь – найвірніший і відданий друг. З ним можна і пограти, і позайматися, і погуляти, і навіть поділитися секретом.

         27 вересня вся Україна святкувала Всеукраїнський день дошкілля, не винятком стала і наша громада. В  Осинівському СБК відбувся святковий концерт, на якому були присутні всі вихователі та працівники чотирьох дитячих садків  нашої громади. Вихователів привітала секретар селищної ради Тетяна Гречана, відзначивши кращих працівників дитячих садків грамотами Новопсковської селищної ради та побажала всім міцного здоров’я, побільше приємних моментів в праці, а найголовніше – відчуття вдячності за свою роботу від дітей та батьків. Музичні подарунки лунали від творчих колективів та  виконавців Новопскова та Осинове. Гарним настроєм забезпечені були всі гості свята.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь