Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Як новопсковських молодят одружили по-гуцульськи

Дата: 28.02.2018 10:57
Кількість переглядів: 885

Фото без описуВ минулу неділю на 1+1 в телепроекті "Громада на мільйон" з’вилися нові герої від нашої громади: сучасна молода пара   - Борис та Яна. Хто вони такі? Такі гарні та креативні? Знайомимось:

Борис Попов - ровесник незалежної України. Народився в 1991 році в селищі Новопсков, навчався в Новопсковській Газопроводській школі. Вчителя в школі, м’яко кажучи, його недолюблювали насамперед за його аргументовану бунтарську позицію щодо навчального процесу та відношення вчителів. Та все ж таки була людина в школі, яку він може поставити поряд з рідною матір’ю, це його класний керівник - Крищенко Людмила Павлівна. Вона розгледіла в ньому великий потенціал, неабияку жагу до справедливості та самостійну, сильну духом людину. З його слів, Людмила Павлівна, неодноразово допомагала йому в «передрягах», давала життєві настанови, та відіграла важливу роль в формуванні його особистості. 

Фото без описуЗі своєю дівчиною Яною вони познайомилися, перебуваючи від університету у Туреччині. Та з першого погляду закохались один в одного і разом вже вирішили подорожувати світом. Декілька років поспіль вони їздили працювати на туристичний сезон до Туреччини. Після здобуття вищої освіти (Борис здобув звання магістра з фізичного виховання та спорту, а Яна за фахом перекладач з китайської мови), майже три роки працювали в Китайській Народній Республіці. Майже одразу після участі в  реаліті на 1+1 "Громада на мільйон" вирушили у нову подорож до Іспанії.

Фото без опису«Це були неймовірні пригоди і незабутні враження!» - характеризує поїздку  Яна. «Ми багато подорожували та бачили безліч красивих місць, а виявилось, що і на рідній  Батьківщині є неймовірно красиві, захоплюючі дух краєвиди, а люди набагато кращі аніж будь де!».

Борис та Яна дуже вдячні організаторам проекту та насамперед селищному голові Вадиму Гаєву за довіру представляти Новопсковську громаду, Печеніжинській громаді за гостинний прийом та чудові враження від експрес-весілля по-гуцульськи.

"Словами не передати тих емоцій, що пощастило  нам з Яною пережити, та напевно і дня не вистачить аби розповісти про всі пригоди, адже більшість з них зосталася поза кадром... А ще нещодавно один із провідних українських телеканалів звернувся до нас із пропозицією взяти участь в зйомках нового реаліті. Одже, далі буде..." - ділиться враженнями Борис.

`   Матерал підготував Дмитро Шморгун - друг та однокласник Бориса

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь