Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Стартував обласний конкурс проектів місцевого розвитку

Дата: 14.03.2018 11:37
Кількість переглядів: 988

13 березня в Луганській облдержадміністрації утворено конкурсний комітет з організації та проведення обласного конкурсу проектів місцевого розвитку та затверджено перелік пріоритетних напрямів  проектів у 2018 році. 

Мета конкурсу - сприяння територіальним громадам у розв’язанні їх проблем соціально-економічного характеру та стимулювання громадської активності, спрямованої на вирішення питань місцевого значення.

Учасниками конкурсу є місцеві ради, які подали проект на розгляд конкурсної комісії, попередньо затвердивши його на сесії та уклавши угоду з ініціаторами проекту на його реалізацію.

Ініціаторами проекту можуть бути органи самооранізації населення, ГО, ОСББ, ініціативні групи громадян (від 10 осіб), які внесли проект на розгляд місцевої ради та взяли на себе зобов’язання залучити до його фінансування небюджетні кошти в обсязі не менше 5% від загальної його вартості.

Гранична сума співфінансування з обласного бюджету становить 200 тис. грн та не перевищує 50% від його загальної вартості.

Частка співфінансування проекту з селищного бюджету становить різницю між часткою фінансування з обласного бюджету та сумою коштів, які залучені ініціаторами проекту.

Проекти, оформлені відповідно до Положення про конкурс, мають бути подані в облдержадміністрацію не пізніше 45 робочих днів з початку роботи конкурсного комітету. Детально про строки прийому проектів на конкурс в наступних новинах.

Склад конкурсної комісії та Положення про конкурс за посиланням  http://loga.gov.ua/oda/about/depart/lawdep/konkurs_proektiv_miscevogo_rozvitku

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь