Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Що вирішували депутати на сесії Новопсковської селищної ради?

Дата: 24.12.2017 11:55
Кількість переглядів: 897

Фото без опису22 грудня депутати затвердили бюджет Новопсковської селищної територіальної громади на 2018 рік (про те, який він - читайте в наступних новинах).

А зараз коротко про результати засідання чергової тридцять п’ятої сесії Новопсковської селищної ради сьомого скликання:

В ДНЗ "Теремок" відтепер буде логопед (депутати внесли зміни до штатного розпису садочка).

Визначено розмір плати батьків за харчування дітей в дитсадках (50% сплачують батьки, 50% сплачуєтья з місцевого бюджету). Також прийняли рішення про звільнення в 2018 році від такої плати батьків дошкільнят пільгових категорій (для цього батьки пишуть заяву та надають відповідний пакет документів).

Депутати делегували Новопсковській районній раді виконання повноважень на здійснення видатків бюджету Новопсковської селищної територіальної громади в 2018 році за рахунок субвенції на утримання об’єктів спільного користування, а саме: управління соціального захисту населення  (485 тис. грн.); Новопсковського РЦССДМ (344 тис.грн) та Терцентру (2 млн 280 тис.грн) на території Новопсковської селищної територіальної громади до моменту створення центру надання соціальних послуг Новопсковської селищної територіальної громади; на Новопсковську дитячо-спортивну школу (704 тис.грн), на Новопсковську центральну районну бібліотеку (1 млн 31 тис. грн) до моменту передачі цих закладів у власність громади.

Фото без описуВ Новопсковській ОТГ з початком нового року буде діяти Програма розвитку освіти на 2018-2020 роки (вона охоплює напрями як дошкільної, так і загальної середньої освіти; програмою передбачено ремонти освітніх закладів, створення якісного освітнього простору, комфортного перебування дітей в закладах, придбання нового шкільного автобусу тощо).

Окрім того, були затверджені наступні цільові програми:

Програма зайнятості населення Новопсковської селищної територіальної громади на 2018-2020 роки (на організацію  та проведення громадських робіт в 2018 році буде виділено 100 тис грн з місцевого бюджету і 100 тис.грн коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття).

Програма матеріальної допомоги населенню Новопсковської селищної територіальної громади на 2018-2020 роки (по 120 тис.грн щороку для надання матеріальної допомоги особам для попередження надзвичайних ситуацій).

Програма розвитку фізичної культури і спорту Новопсковської селищної територіальної громади (42 тис. грн. на 2018 рік).

Програма розвитку культури Новопсковської селищної територіальної громади (206 тис.грн на 2018 рік).

Програма розвитку земельних відносин на території Новопсковської селищної територіальної громади (160 тис. грн) для виготовлення технічної документації.

Програма сприяння діяльності громадського формування з охорони громадського порядку "Факел".

Програма відшкодування частини суми кредиту на енергозберігаючі заходи (150 тис.грн на 2018 рік), також затвердили порядок використання цих коштів.

Програма розвитку конкурентоспроможності малого та середнього підприємництва в Новопсковській громаді на 2018-2021рр. (на 2018р. запланували 70 тис.грн на часткову компенсацію відсоткових ставок за кредитами), разом з тим затвердили порядок використання цих коштів.

Програма благоустрою населених пунктів на 2018-2020рр.

Програма соціально-економічного розвитку Новопсковської громади на 2018 рік.

Депутати також внесли зміни до бюджету Новопсковської селищної територіальної громади на 2017 рік та до штатного розпису селищної ради ввівши дві посади соціальних інспекторів. Затвердили положення про преміювання працівників селищної ради та розглянули питання про преміювання в 2018 році селищного голови, його заступників та секретаря селищного ради. Затвердили план роботи Новопсковсьої селищної ради на 1 півріччя 2018 року.

Фото без описуЗавершуючи пленарне засідання селищний голова Вадим Гаєв подякував всім депутатам і співробітникам селищної ради за спільну, злагоджену роботу протягом 2017 року: "Закликаю всіх депутатів якнайшвидше зустрітися з виборцями і відзвітувати за свою роботу, оскільки зроблено чимало і маємо знати пропозиції жителів громади щодо напрямків розвитку Новопсковської громади в 2018 році. Планів багато. Будемо працювати. Всіх, хто бажає розвитку громади, запрошуємо до співпраці. Разом краще!"

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь