Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Новопсковська селищна рада та Українська асоціація районних та обласних рад оголошують конкурс на надання послуг експерта з фандрайзингу

Дата: 25.07.2016 11:56
Кількість переглядів: 907

Фото без опису

Експерт  з фандрайзингу у проект ПРООН

 

В рамках проекту ПРООН «Відновлення врядування та примирення в охоплених конфліктом громадах» з підтримки 15 великим і малим містам Донецької та Луганської областей у вигляді малих грантів програми обміну для зміцнення організаційних структур місцевих рад таких міст (Програма обміну), що реалізується за підтримки уряду Швейцарської Конфедерації та Уряду Швеції, Новопсковська селищна рада та Українська асоціація районних та обласних рад (далі - УАРОР) оголошують конкурс на надання послуг експерта з фандрайзингу.

Технічне завдання для експерта з фандрайзингу, а також умови оплати праці такого експерта визначені у додатку до цього оголошення.

Строк виконання завдання експертом становить три місяці.

     Для участі у конкурсі зацікавлені особи заповнюють реєстраційну форму, доступну за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/1iT-DbK1Grd5qFT_cyju1kUtMjO4qe0uyuP3Wt2t471c

          Зацікавлені особи також подають:

1) резюме;

2) документи, що характеризують претендента та підтверджують його кваліфікацію (подання характеристик, рекомендацій, наукових публікацій та інших документів, що підтверджують кваліфікацію претендента , вітається)

3) документи, що підтверджують статус особи як платника податків (фізична особа, ФОП тощо).

4) розроблену методику виконання визначеного технічного завдання із зазначенням строків його виконання (зверніть увагу, що строк виконання завдання не може перевищувати три місяці).

Документи необхідно надсилати на адресу uaror.project@gmail.com до 7 серпня 2016 року.

З додатковими запитаннями та уточненнями можна звернутися до керівника проекту Козіної Віри на адресу uaror.project@gmail.com.

 

Детальне завдання експерта з фандрайзингу

 для Новопсковської селищної ради

 

Предмет завдання: Надання послуг з розробки фандрайзингової стратегії Новопсковської об’єднаної територіальної громади  (далі – Стратегія).

 

Обсяги та етапи надання послуг:

Максимальний встановлений строк для надання послуг складає 3 місяці.

Обсяг надання послуг передбачає 4 етапи, а саме:

 

Етап 1: Організація роботи (підготовка плану-графіку та погодження його з Новопсковською селищною радою);

 

Етап 2: Проведення аналізу (аналіз стану справ на території Новопсковської об’єднаної територіальної громади щодо наявності об’єктів для залучення у їх розвиток донорських коштів, аналіз спроможності залучення коштів, наявності презентаційних матеріалів на об’єкти, досвіду із залучення коштів, інститутів громадянського суспільства, яких місцева влада може долучати до проектів та програм, направлених на розвиток об’єднаної територіальної громади, налагодження взаємодії із неурядовими організаціями);

 

Етап 3: Визначення пріоритетних напрямів Стратегії (з урахуванням стану соціально-економічного розвитку громади, її інфраструктури, комунікаційних систем, транспортного сполучення, специфіки виявлених потенційних об’єктів).

 

Етап 4: Підготовка проекту Стратегії (а у разі необхідності – презентація програми перед громадськістю, виконавчими органами та депутатським корпусом Новопсковської селищної ради).

 

Результати виконаного завдання:

Розроблено Стратегію, яка починає застосовуватись для залучення зовнішніх ресурсів до Новопсковської об’єднаної територіальної громади.

 

Звітування щодо виконаного завдання:

Експерт з питань фандрайзингу подає погоджений з представниками ради проект Стратегії не пізніше ніж за 10 днів до закінчення дії укладеного з ним договору на надання вказаних послуг.

 

Очікувані результати від виконаного експертом завдання:

Розроблена експертом Стратегія має налагодити у Новопсковській об’єднаній територіальній громаді активну роботу із залучення зовнішніх ресурсів і передбачати заходи, які:

  1. сприятимуть залученню ресурсів міжнародних та національних донорських організацій, фондів у розвиток Новопсковської об’єднаної територіальної громади;
  2. сприятимуть залученню місцевих ресурсів та взаємодії з громадськістю для розвитку Новопсковської об’єднаної територіальної громади;
  3. підвищенню компетентності спеціалістів виконавчих органів Новопсковської селищної ради у розробці проектів та програм для фінансування їх впровадження за рахунок зовнішніх ресурсів, створенні якісних презентаційних матеріалів на об’єкти, що потребують залучення коштів;
  4. нададуть у короткостроковій перспективі можливість активної участі представникам Новопсковської об’єднаної територіальної громади у проектах та програмах, що фінансуються за рахунок зовнішніх (відмінних від коштів місцевого бюджету) ресурсів.

 

Умови оплати:

  1. Винагорода експерта за надання послуг складає еквівалент 2400 (дві тисячі чотириста) доларів США, які виплачуються у гривні України відповідно до коригувань валют, встановлених ООН на момент перерахування коштів Замовнику.
  2. Винагорода радника включає у себе усі податки та збори, передбачені законодавством України для відповідних правочинів, а також витрати на проїзд та проживання, які експерт має здійснити у зв’язку із виконанням договору.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь