Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

В Новопсковській об’єднаній громаді з’явилися ще два сучасні дитячі майданчики

Дата: 06.09.2016 11:58
Кількість переглядів: 914

Фото без описуУ новопсковської і осинівської малечі свято - для них встановили нові  дитячі майданчики. В селі Осинове поблизу школи і дитячого садка, а також в Новопскові в зеленій зоні біля центру культури і дозвілля з’явилися   ігрові та гімнастичні комплекси. 

Цими днями визначилися з місцем розміщення майданчика на Газопроводі і найближчим часом роботи з монтажу будуть проведені.

Нагадаємо, що в  Новопсковській  об’єднаній територіальній громаді триває робота спрямована на підтримку розвитку підростаючого покоління. Багато місцевих жителів неодноразово наголошували на важливості цього питання. Селищна рада активно розпочала  здійснювати їхню давню мрію. Адже на нові майданчики мешканці чекали давно. Місця розміщення визначали спільно з громадою.

"Ми завжди піклуватимемося про підростаюче покоління. Це стосується в тому числі питання встановлення дитячих спортивних та гральних майданчиків. Також будемо надавати підтримку в розвитку об‘єктів сімейного відпочинку. Існування ігрового або спортивного майданчика в селі – це завжди показник рівня комфорту населеного пункту» - на це наголошував селищний голова Вадим Гаєв під час сесії селищної ради, на якій затверджувалися видатки на придбання дитячих спортивних комплексів. Депутати одноголосно проголосували за придбання трьох майданчиків.

Слід зазначити, що всі встановлені майданчики вітчизняні, виготовлені в Чернігові, придбані за кошти бюджету розвитку селищної ради в ТОВ «Дитячі та спортивні майданчики» групи  компаній «Інтер Атлетика». Встановлювали працівники КП «Новопсковжитло». 

Благоустроєм території навколо осинівського майданчика займалися місцеві жителі, організовані осинівським депутатом Тетяною Андрущенко.

Вартість обладнання встановленого в Новопскові в сквері «Айдар» складає 124165 грн, біля районного центру культури і дозвілля - 65 424 грн, майданчики для села Осинове та мікрорайону газівників в Новопскові  обійшлись громаді в 91590 грн. за кожен.

В придбані комплекси входять ще й три тенісних столи для вулиці, які будуть встановлені на Газопроводі та в сквері «Айдар», а в селі Осинове такий стіл  вже встановлений. І до речі кажучи, виявилося чимало бажаючих серед юних осинівчан пограти в настільний теніс.

Спостерігаючи за радістю в очах нашої малечі, розумієш – роботу робимо не дарма. Наші діти гідні гарних умов для відпочинку та розвитку. Тому спільно ми зможемо прикрасити їх світ яскравими емоціями. Все в наших руках.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь