Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Новопсковська селищна рада та УАРОР оголошують конкурс на надання послуг радника з правових питань

Дата: 25.07.2016 12:05
Кількість переглядів: 936

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

Радник з правових питань у проект ПРООН

В рамках проекту ПРООН «Відновлення врядування та примирення в охоплених конфліктом громадах» з підтримки 15 великим і малим містам Донецької та Луганської областей у вигляді малих грантів програми обміну для зміцнення організаційних структур місцевих рад таких міст (Програма обміну), що реалізується за підтримки уряду Швейцарської Конфедерації та Уряду Швеції Новопсковська селищна рада та Українська асоціація районних та обласних рад (далі - УАРОР) оголошують конкурс на надання послуг радника з правових питань.

            Технічне завдання для радника з правових питань, а також умови оплати послуг радника визначені в додатку до цього оголошення.

           Строк виконання завдання радником становить три місяці.

   Для участі у конкурсі зацікавлені особи заповнюють реєстраційну форму, доступну за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/1iT-DbK1Grd5qFT_cyju1kUtMjO4qe0uyuP3Wt2t471c/edit

                Зацікавлені особи мають подати наступні документи:

1) резюме;

2) документи, що характеризують претендента та підтверджують його кваліфікацію (подання характеристик, рекомендацій, наукових публікацій та інших документів, що підтверджують кваліфікацію претендента , вітається)

3) документи, що підтверджують статус особи як платника податків (фізична особа, ФОП тощо).

4)стислий опис  пропозиції про надання послуг (наприклад, у якій формі радник буде надавати консультування, які методики виконання поставлених радою завдань їм пропонуються і т.д.)

 Окрема перевага надається особам, що мають статус внутрішньо переміщеної особи, що підтверджується відповідною довідкою про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи.

Документи необхідно надсилати на адресу uaror.project@gmail.com до 7 серпня 2016 року.

З додатковими запитаннями та уточненнями можна звернутися до керівника проекту Козіної Віри на адресу uaror.project@gmail.com.

 

Детальний перелік послуг радника з правових питань

для Новопсковської селищної ради

 

Сфера діяльності радника з правових питань:

Радник використовуючи свої навички, досвід і розуміння питань діяльності органів місцевого самоврядування надає консультативні послуги в частині застосування чинного законодавства, яке регулює діяльність органів місцевого самоврядування відповідної місцевої ради, а у разі необхідності – підприємств, установ та організацій, які знаходяться у власності відповідної громади.

Такі послуги включають:

1) надання роз’яснень та консультацій посадовим особам органів місцевого самоврядування з правових питань;

2) підготовка методичних рекомендацій, роз’яснень органам місцевого самоврядування щодо приведення їх діяльності у відповідність до чинного законодавства та застосування на практиці законодавчих новацій.

3) підготовка зразків актів органів місцевого самоврядування, здійснення аналізу актів (проектів) органів місцевого самоврядування на їх відповідність чинному законодавству; підготовка пропозицій щодо їх вдосконалення або визнання такими, що втратили чинність;

4) надання допомоги у веденні позовної, претензійної роботи, представлення у встановленому законодавством порядку інтересів ради (виконавчих органів ради) в судах та інших органах під час розгляду правових питань і спорів;

5) здійснення аналізу договорів, укладених органами місцевого самоврядування, на їх відповідність чинному законодавству; надання допомоги у підготовці форм (проектів) договорів, які в подальшому будуть використовуватися органами місцевого самоврядування у своїй роботі.  

 

Звітування щодо наданих послуг:

Звітним періодом є календарний місяць, відлік якого починається з дня укладення договору.

Радник з правих питань кожного місяця надає звіт (у довільній формі) про надані ним за звітний період послуги.  

Крім щомісячного звіту радник після проведення детального обстеження потреб відповідної ради, окремо надає Замовнику попередньо погоджений з відповідним ОМС орієнтовний план надання відповідних послуг (складення авторських творів), у якому визначає пріоритети діяльності та попередній перелік проектів документів, які він має скласти для ОМС у межах виконання договору із Замовником.

Радник також складає та надає Замовнику фінальний звіт про послуги, надані відповідним ОМС за весь період дії договору із Замовником.

 

Умови оплати:

Винагорода радника за надання послуг складає еквівалент 3200 (три тисячі двісті) доларів США, які виплачуються у гривні України відповідно до коригувань валют, встановлених ООН на момент перерахування коштів Замовнику.

Винагорода радника включає у себе усі податки та збори, передбачені законодавством України для відповідних правочинів, а також витрати на проїзд та проживання, які радник має здійснити у зв’язку із виконанням договору.

 

Термін виконання:

Послуги мають надаватися протягом 3-х місяців з моменту укладення договору між Замовником та радником.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь