Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Нарешті можна розповісти про те, як Новопсковська громада встановила рекорд України!

Дата: 28.01.2018 12:00
Кількість переглядів: 1180

За умовами контракту з 1+1 ми не могли розповідати в мережі інтернет про надзвичайну подію, що відбулася в листопаді в Новопскові: Новопсковська громада встановила рекорд України! Нижче емоційна стаття про те, як і чиїми руками цього вдалося досягти:

В селищі Новопсков маємо нову пам’ятку. Це – символічне Дерево. Одні називають його Деревом життя, інші Символом громади, хтось вбачає у ньому зв'язок поколінь, а для когось воно – Символ миру, такого бажаного на Сході, де ми живемо, ростимо дітей і хліб, співаємо про вічні цінності: любов, вірність, чесність… У Книгу рекордів України воно ввійшло як символічне Дерево бажань, бо на ньому рекордна кількість бажань, закріплених у вигляді дзвіночків – 711 палких, щирих бажань!

Виготовили Дерево бажань у рекордний термін. Та це й не дивно. Бо ми ПЕРША об’єднана громада в Україні! Ми апріорі маємо бути найкращими, першими і подавати приклад для наслідування!

Звичайно, завжди знаходяться найбільш ініціативні та креативні люди у будь-якому товаристві. Цього разу їх було чимало, всіх і не назвеш, але декого треба обов’язково. Вочевидь, якщо б не Ольга Кочкіна, Сергій Шликов, Євген Ковальов, Микола Коновалов, Володимир Донцов, Сергій Мельник, Денис Знов'як, Віктор Верховод, Олександр Хижняк, Олексій Віннік та інші – завзяті, енергійні та небайдужі мешканці громади – дива могло б не відбутися. Дякуємо Вам!

Заради того, щоб побачити стільки ясних, усміхнених облич, щирих посмішок, колективного тріумфування – варто було докладати такі титанічні зусилля! Для багатьох ця подія залишиться у пам'яті Подією року, до якої кожен відчуває причетність, якою може пишатися.

Не було ретроградного розрізання стрічок, помпезних промов від посадовців. А була українська пісня у виконанні дівочого фольклорного гурту «Оксамит», його солістки Орини Радченко, авторські вірші Миколи Кочкіна та Тетяни Скіпи.

Єднаймося! Ми того варті! І нехай збудуться всі до останнього заповітні бажання. Нехай Дерево бажань буде оберегом для молодят, які стануть на весільний рушник, для новонароджених громадян щасливої, дружної Новопсковської територіальної громади!

«Новопсковщина», №47

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь