Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Рятувальники провели профілактичну роботу перед новорічними святами

Дата: 26.12.2016 13:03
Кількість переглядів: 1104

     Фото без опису  Невдовзі всіх нас чекають новорічні та різдвяні свята. Однак, під час святкових приготувань громадяни подекуди забувають про дотримання правил безпеки. Тож з метою профілактики нещасних випадків під час святкових днів Новопсковські рятувальники проводять профілактичні бесіди з мешканцями Новопсковського району.   

          Так, 21 грудня 2016 року  працівники Новопсковського МРВ ГУ ДСНС України у Луганській області провели профілактичний рейд місцями масового перебування людей та вулицями селища Новопсков. Під час заходу вогнеборці роз’яснили основні правила пожежної безпеки та нагадали про небезпеку, яка може виникнути, якщо їх не дотримуватися. Також рятувальники нагадали громадянам про важливість дотримання правил безпеки при використанні  електричних гірлянд для прикрашення ялинки та закликали громадян не залишати малолітніх дітей без нагляду.

         Крім того, впродовж рейду працівники Новопсковського міськрайонного відділу розповсюдили профілактичні пам’ятки та листівки на протипожежну тематику серед населення району та розклеяли листівки в місцях масового перебування населення.

Рятувальники Новопсковського міськрайонного відділу ГУ ДСНС України в Луганській області звертаються до громадян з проханням дотримуватися правил пожежної безпеки під час новорічних свят. Пам’ятайте, що тільки при дотриманні цих правил Ви зможете подарувати безпечне свято собі та своїй родині.

 

Заступник начальника Новопсковського МРВ ГУ ДСНС України

у Луганській області, підполковник служби ЦЗ                                                                   М.М. Трухальов

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь