Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Працівники культури Новопсковської громади відзначили своє професійне свято

Дата: 11.11.2017 13:13
Кількість переглядів: 1497

Фото без опису9 листопада в день святкування Всеукраїнського дня працівників культури та аматорів народного мистецтва в залі Осинівського сільського будинку культури зібрались люди, які відроджують духовні скарби Новопсковської громади, дбають про її культурний розвиток, займаються народним мистецтвом.

Працівники культури — люди особливі. І не лише тому, що артистичні і вразливі, як усі творчі особистості. А ще — „коли уся країна щось святкує, вони, щоб радувати нас, працюють; коли вночі усі лягають спати, культпрацівник почне вірші писати…” Ми бачимо саме свято — яскраве, запальне, на якому можна відпочити душею і зарядитися позитивом.

І ось однією великою родиною зібралися культпрацівники та аматори Новопсковської об'єднаної територіальної громади. Чудовими словами свято розпочав художній керівник Новопсковського селищного будинку культури Віктор Онищенко - безмежно самовідданий культурі. Який просто дуже любить справу, якій присвятив життя. Це – культпрацівник за фахом і покликанням, незмінний організатор, сценарист і режисер всіх культмасових заходів, співає, грає практично на всіх музичних інструментах, гуморист, пише вірші, які використовує в авторських сценарних розробках.

Фото без описуЗі словами найщиріших побажань з нагоди професійного свята до присутніх звернулася секретар селищної ради Тетяна Гречана. В знак глибокої поваги аматори народного мистецтва були нагороджені подяками Новопсковської селищної ради за активну участь у культурно-масових заходах  та з нагоди  професійного свята.

Своїх колег музичними вітаннями привітали: завідуюча Макартетинським сільським клубом Валентина Кондратенко, заслужений працівник культури України, керівник народного хору «Слобожани» Володимир Андрущенко, гурт «Хлоп’ячі витребеньки», директор Осинівського сільського будинку культури Віталій Розмазнін, Тетяна Котова, Інна Скіданенко, Віктор Гончаров, Анатолій Остапенко та інші.

Це свято стосується кожного з нас, адже всі ми є носіями традицій, звичаїв нашого краю, зрештою, країни, в якій ми живемо. Споконвіку пісня й танок, музика й слово, витвори майстрів народної творчості були виразниками національної ідеї, оберегами історичної пам’яті, які живили і зміцнювали надію народу на краще майбутнє.

Фото без описуВпродовж всього свята працівникам культури бажали миру, добробуту, благополуччя, невичерпних творчих сил, натхнення в навчанні дітей заради процвітаючого майбутнього української держави, бо саме завдяки культурі відбувається виховання патріотично свідомої людини, яка знає свою історію, пам’ятає та зберігає українські народні звичаї, обряди, любить рідну мову та Батьківщину. Фото без опису

 

 

Любов Великохацька, спеціаліст сектору культури, спорту та туризму селищної ради

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь